EEN BEHANDELING DIE WERKT TEGEN JE ACTIEVE ACNE? HET KAN WÉL.

LAAT JE ADVISEREN DOOR ONZE HUIDTHERAPEUT.

Wil je eindelijk van puistjes, oneffenheden, mee-eters of littekens af? Je bent niet alleen: acne is een probleem waar de meeste mensen in bepaalde mate mee te maken krijgen. Gelukkig bestaan er tegenwoordig diverse effectieve acne behandelingen, zoals een peeling, microneedling, laserbehandeling of medicatie tegen puistjes.

In onze kliniek in Haarlem kan een ervaren huidtherapeut een uitgebreide huidanalyse voor je doen. Vervolgens stelt zij een persoonlijk behandelplan voor je samen. Omdat diverse specialismen en behandelmethoden bij ons onder één dak zijn samengebracht, kunnen cliënten bij REFLEQT CLINIC rekenen op het best mogelijke resultaat. Ook benieuwd wat we voor jou kan betekenen? Maak dan direct een afspraak voor een intake

Voor de disciplines injectables en huidtherapie zijn wij een samenwerking aangegaan met DermaClinic. Wil je hiervoor een behandeling of consult inboeken neem dan contact op via:

085-1122004 of secretariaat@dermaclinic.nl

SNEL GEHOLPEN, SNEL RESULTAAT

Om de acne effectief aan te pakken, bestaat de behandeling uit één of meer bewezen behandelmethoden.

  • Peeling

Met een peelingmiddel wordt op veilige wijze de bovenste huidlaag met beschadigde huidcellen verwijderd.

  • Laserbehandeling

De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd met behulp van een laser die diep in de huid doordringt.

  • Microneedling

Met vibrerende naaldjes worden microscopisch kleine kanaaltjes in de huid aangebracht. Dit zorgt er voor dat het natuurlijke herstelproces van je huid op gang komt, waarbij collageen en elastine wordt aangemaakt.

  • Medicijnen

REFLEQT CLINIC kan indien nodig medicijnen voorschrijven die acne kunnen verminderen.

Meestal zal je huid na de eerste behandeling al beter aanvoelen en rustiger ogen. De actieve acne wordt na een aantal dagen zichtbaar minder. Voor een maximaal en langdurig resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. De huidtherapeut bespreekt tijdens het intakegesprek met jou de aanpak, voor- en nadelen en kosten van de diverse behandelopties.

Kun je niet wachten om jouw frisse, vernieuwde gezicht te bewonderen in de spiegel? Bij REFLEQT CLINIC kun je meestal al op korte termijn terecht. Wacht dus niet langer, en neem contact op voor een intake.

REFLEQT GAAT VOOR 100% TEVREDENHEID

 

Na de eerste behandeling was mijn huid al veel rustiger. Door de combinatie van peelings en orthomoleculair advies ben ik nu voorgoed af van mijn acne. Ik heb lang gezocht, naar nu weet ik eindelijk wat helpt!”

Elindo

Heel professioneel en behulpzaam. De behandelingen die de specialisten bij REFLEQT hebben  aangeraden hebben mij gezonder, fitter en mooier gemaakt!

Sanne

VEELGESTELDE VRAGEN

Doet een acne behandeling pijn?

Dit is per behandeling verschillend. Zo geeft een microneedling behandeling een licht scherp gevoel en kan een peeling een brandend gevoel geven. Over het algemeen valt de pijn bij deze behandelingen mee.

Kan ik mijn dagelijkse bezigheden direct na de behandeling weer oppakken?

Ja, dat kan. Bij de meeste acne behandelingen zal wel wat roodheid of schilfering optreden. Dit kun je camoufleren met mineralen make-up, bijv. van het merk Jane Irredale (deze is bij ons verkrijgbaar).

Wat kost een acne behandeling?

De kosten van een acne behandeling hangen af van de benodigde behandelmethoden. Dit verschilt per persoon. Tijdens de intake bespreken we de aanpak en de bijbehorende kosten. Voor een algemene indruk van de kosten verwijzen we je door naar de pagina met Tarieven.

Wordt een acne behandeling vergoed?

Sommige verzekeraars vergoeden een deel of het volledige bedrag als het gaat om een extreme aandoening. Er is dan een medische verklaring nodig van je huisarts. Informeer bij je zorgverzekeraar of bepaalde behandelingen vergoed worden.

Werkt een acne behandeling altijd?

Ja, de behandelingen in onze kliniek laten altijd duidelijke verbetering zien. Voor het maximale resultaat is het navolgen van het behandelplan en de nazorginstructies wel van belang.

Heb je zelf een andere vraag? Stel je vraag dan via ons contactformulier.

OVER REFLEQT® CLINIC

Dè anti-aging kliniek voor orthomoleculaire en cosmetische geneeskunde in Haarlem en omstreken. Dat betekent dat wij helpen met zowel innerlijke gezondheid als uiterlijke schoonheid. Omdat wij als één van de weinige klinieken in Nederland behandelingen voor beide gebieden uitvoeren en dit met elkaar combineren, geniet jij van mooiere en langdurigere resultaten. Zo kun jij één van de vele gezonde en tevreden klanten zijn die straks bij ons de deur uit stapt

VOEL JE GOED, ZIE ER BETER UIT

Maak direct een afspraak voor een gratis REFLEQT introductie!