Wist je dat bij kerstinkopen het meeste geld wordt uitgegeven aan kerstcadeautjes en kerstdiners? Op de derde plaats staat kerstkleding, en daar zou ik het graag eens met je over hebben. Wat ik namelijk ieder jaar merk is dat mijn prachtige nieuwe kerstpumps voor 90% van de tijd niet zichtbaar zijn, omdat ik de hele avond aan tafel zit. En eigenlijk geldt precies hetzelfde voor de onderkant van mijn met zorg samengestelde kerstoutfit: zonde!

Daarom investeer ik tegenwoordig met name in de bovenkant van mijn ‘outfit’. En ik zeg ‘outfit’ met aanhalingstekens, want naast een mooie top met pailletten, focus ik ook op mijn gezicht. Mooie make-up combineer ik graag met een stralende huid. Speciaal voor de kerstdagen hebben wij de populairste kerstbehandelingen voor je op een rijtje gezet: fillers voor een mooie lach, een glowpeeling voor een mooie, gladde huid en botox voor een uitgeruste blik.

Om het af te maken vind je onderaan dit artikel wat leuke tips voor ieder budget. Want als jij lekker in je vel zit, dan voel je dat van binnen en zit je stralend aan het kerstdiner dit jaar.

Wij adviseren en helpen je graag in onze kliniek in Haarlem.

Tips voor ieder budget

Top H&M
Top & Other Stories
Top Bijenkorf