Wat is de wereld in korte tijd veranderd nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven. Merk jij ook dat je soms minder je best doet voor je uiterlijk? En ook sneller naar de stapel met comfortabele kleding grijpt? Deze week hebben we bij REFLEQT het roer omgegooid en proberen we ons iedere dag mooi te maken. Waarom? Omdat je je goed voelt als je aandacht aan jezelf besteedt. Onderstaand hebben we enkele beauty-tips verzameld die ervoor zorgen dat jij tijdens de quarantaine-periode iets lekkerder in je vel zit!

 1. Hallo zon!

  De lente is nog nooit zo zonnig begonnen als nu. En wat kunnen we die zonnestralen goed gebruiken! Fijn dat de weergoden ons goed gezind zijn, maar wees voorzichtig met je winterhuid. Smeer jezelf goed in met een dagcrème met SPF, zodat je veilig kunt genieten van de zon. Bijvoorbeeld met Nexultra L dagcrème. Deze innovatieve minerale crème hydrateert en beschermt tegen vervuiling, enjoy!

 2. Guilty pleasure control

  Zeker nu je de hele dag thuis zit, is het verleidelijk om tijdens het werk lekker wat weg te snacken. En logisch, het is een stressvolle tijd en laten we eerlijk zijn, wie ziet je nu? Niemand! Toch voel je je beter wanneer je ook thuis een gezond eetpatroon aanhoudt. Dus probeer gezond te snacken en zet ook een flinke karaf water naast je laptop, want hydrateren is net zo belangrijk als gezonde voeding. En daar word je niet alleen nu blij van, maar ook als we deze quarantaine-tijd voorbij zijn.

 3. Wimperserum

  Misschien niet het eerste waar je aan zou denken bij feel good tips, maar wij adviseren een wimperserum. Het duurt ongeveer 6 weken voor je een goed resultaat hebt, dus start nu en tegen de tijd dat je weer over straat loopt regent het complimenten over jouw stralende blik! Onze favoriet is Lash Lash van Renoskin. Dit serum voorkomt het verlies van wimpers en stimuleert de groei van nieuwe wimpers.Het serum veroorzaakt geen droogheid, rode ogen of jeuk.

 4. Online huidanalyse

  Wil je meer, of persoonlijk advies? Wij zijn nog gewoon dagelijks bereikbaar per mail of telefoon. Je kan ook veilig vanuit huis kosteloos onze huidverjonging en -verbeteringstest doen. Wij nemen na de test persoonlijk contact met je op om een behandelplan op te stellen dat helemaal toegespitst is op de behoeften van jouw huid!

Wil je iets bestellen via onze webshop? Wij geven je graag een klein cadeautje in deze gekke tijd. Met de code ‘REFLEQT20’ krijg je tot 1 mei 20% korting op jouw bestelling. We hopen je snel weer te zien en tot die tijd: stay safe!