HEALTh

FACE

Body

REFLEQT

contact

MENUZOEKAFSPRAAK085 - 303 8459

Juvederm Volite (decolleté behandeling)

6
-
11
-
2017

Geschreven door cosmetisch arts Dieuwertje Bax

Jouw huid vertelt hoe je je voelt, hoe je leeft, hoe jong je bent. Stiekem vertelt jouw huid dus heel veel over je. De kleur, de textuur, de stevigheid van jouw huid. Hoe jouw huid eruit ziet, maar ook hoe deze aanvoelt! Je kunt hiervoor crèmes gebruiken, maar deze werken oppervlakkig en zijn hierdoor relatief erg duur. Daarom is een diepere aanpak doeltreffender en heeft een veel langer effect.

Juvederm 

Juvederm heeft een hyaluronzuur ontwikkeld wat de huid meer stevigheid, glans en hydratatie geeft. Het hyaluronzuur geeft de huid zijn stevigheid terug, en de hydraterende stoffen geven de huid zijn hydratatie van binnen uit.  Hierdoor is het uitermate geschikt om met Juvederm Volite de dunner wordende huid bij de decolleté en de handen te verstevigen, maar werkt ook fantastisch om de huid in jouw gezicht dat “wow-effect” te geven

Juvederm Volite (decolleté behandeling) bij REFLEQT CLINIC in Haarlem

 

Tijdens een behandeling bij REFLEQT CLINIC wordt er een raster aangebracht en verdelen we het product via kleine injecties in de huid. Na 4 weken is het resultaat optimaal en volgt de na-foto. Houd dus onze website, Facebook en Instagram in de gaten!

Afspraak maken?

Voor meer informatie over een Juvederm Volite behandeling of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.