HEALTh

FACE

Body

REFLEQT

contact

MENUZOEKAFSPRAAK085 - 303 8459

MD Codes- methode

12
-
12
-
2017

Binnen de cosmetische geneeskunde wordt er nog te vaak met de ad-hoc methode gewerkt

Binnen de cosmetische geneeskunde  wordt er nog te vaak met de ad-hoc methode gewerkt: “Dokter ik wil graag botox in mijn frons” “Geef mij fillers in mijn lippen”. De grote nadelen van een behandeling op deze manier is een onnatuurlijk resultaat en misschien de niet meest nuttige behandeling, omdat de klant zelf het plan maakt, in plaats van de professional.

Onnatuurlijk resultaat?

Het onnatuurlijke resultaat kan komen doordat je alleen de “versiersels” behandeld, en de basis achterwegen laat. Terwijl het probleem misschien wel in de basis ligt (zie ook de blog; Dokter, ik wil er graag jonger uit zien).

Een betere methode, wij passen deze toe in onze kliniek, om verbetering te geven aan je uiterlijk is om uit te gaan van wat je wil bereiken met de behandeling:

  • Wil je er jonger uitzien?
  • Meer aantrekkelijk?
  • Meer vrouwelijk?
  • Meer mannelijk?
  • Minder vermoeid?
  • Minder uitgezakt?

Binnen de cosmetische geneeskunde wordt er vaak met de ad-hoc methode gewerkt. Met de MD Codes kijkt de arts samen met jou hoe een wens bereikt kan worden.

Vervolgens kijkt de arts samen met jou naar hoe deze wens bereikt kan worden met (meerdere) behandelingen. Hierbij wordt er uitgegaan van een aantal belangrijke punten in het gezicht die versterkt kunnen worden (aangegeven met codes, vandaar de naam MD Codes), zoals je op het plaatje kunt zien. Zo kun je bijvoorbeeld voor een slankere, jongere en/of vrouwelijkere uitstraling de jukbeenderen of lippen versterken. Voor een minder uitgezakte uitstraling kunnen de kaaklijn en kin versterkt worden.

Omdat je het mooiste resultaat bereikt met een uitgebreide behandeling, wordt deze over meerdere sessies verspreid. Deze methode wordt ook bij een liquid facelift gebruikt, omdat je het liftende, verjongende effect hiermee kunt vergelijken.

Wil je weten wat wij voor jouw schoonheidswensen kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak.