Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Een nieuw jaar is een nieuwe start, die we hard kunnen gebruiken. Want het afgelopen jaar was een bewogen jaar. Spreekwoordelijk dan, want letterlijk viel er weinig te bewegen met thuiswerken en zonder sportschool. Maar laat dat in 2021 in ons voordeel werken. Want het geeft ons de kans om anders naar beweging te kijken. Hoe fijn is het namelijk dat straks de sportscholen weer open gaan. Dat we mógen sporten, i.p.v. dat we het ‘moeten’ van onszelf. Wij hopen dat iedereen er zo naar kijkt en dat we – als het weer kan – met veel plezier richting de sportscholen gaan.

Afvallen is detoxen

Heb jij ook zin om met positieve energie aan de slag te gaan? Dan helpen wij je graag op weg. Samen met jou bekijken we hoe je snel weer in vorm komt. Zo zien we met onze health check bijvoorbeeld of je teveel afvalstoffen hebt opgeslagen. Die kans is groot bij minimale beweging en in combinatie met verkeerd eten, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen. Afvalstoffen slaan zich op in vet en dat zorgt voor verzuring. Dus die afvalstoffen moeten je lichaam uit: zonder een detox lukt afvallen niet.

Persoonlijk plan

Wij zien de health check daarom als een belangrijk startpunt om weer in vorm te komen. Want met de kennis uit de health check, komt je efficiënt, doelgericht én effectief weer in shape. Samen met jou stellen we een plan op dat precies op de behoeftes van jouw lichaam is afgestemd.

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? We adviseren graag in onze kliniek in Haarlem