Misschien ken je het wel. Na een heerlijke stranddag hebben jouw vriendinnen een prachtige glow over hun gezicht. Maar wanneer je vervolgens zelf in de spiegel kijkt schrik je van jouw onrustige huid met roodheid en pigmentvlekjes. Jij hoort bij een groot deel van van de Nederlanders die gevoelig reageert op zonlicht. Natuurlijk helpen de juiste producten, maar ook in de basis moet het goed zitten.

Gelukkig kan je aan een goede basis werken met een IPL laserbehandeling. En vaak zie je na twee treatments al veel verschil. Waar helpt het tegen? Het verwijdert roodheid en gesprongen haarvaatjes, maakt pigmentvlekjes minder zichtbaar en als extra bonus stimuleert de laser de aanmaak van collageen, voor huidverjonging. Veel mensen weten niet dat er echt iets te doen is aan die roodheid in het gezicht. En dat is zonde, want met IPL ligt die summerglow ook voor jou binnen handbereik. Wij adviseren en helpen je graag in onze kliniek in Haarlem.

Reviews

Nikki Kant: “Super lieve en deskundige meiden bij Refleqt! Luisteren naar je en nemen goed de tijd om alles met je door te nemen. Het voelde gelijk vertrouwd en zou niet meer snel naar een andere kliniek gaan.”

Joey den Braven: “Vriendelijk en informerend, een aanrader voor iedereen die niet alleen goed geholpen wil worden maar ook mensen zoekt die écht met je meedenken.”

Deze en meer reviews vind je hier en daar.