Hydratatie zorgt voor een gezonde glow, want voldoende water maakt je huid soepel en glad. Het drinken van voldoende water en het smeren van de juiste crèmes helpen bij het aanvullen en vasthouden van het vocht. Maar wil je daarnaast wat extra’s doen? Dan adviseren wij onze populaire behandeling met Juvéderm Volite. Deze natuurlijke skinbooster doet stiekem veel meer dan alleen het boosten van je huid. Want het is een zeer effectief product om er jonger, stralender en uitgerust uit te zien, zónder het gebruik van fillers of botox. 

Natuurlijke ingrediënten

Het belangrijkste ingrediënt van Juvéderm Volite is het natuurlijke hyaluronzuur. Dit wordt met zeer kleine injecties en zo goed al pijnloos in de huid aangebracht. Meestal in het gezicht, maar de behandeling is ook zeer effectief voor gebieden zoals decolleté en handen. Feitje: wist je dat hyaluronzuur 1000 keer haar gewicht in water kan vasthouden? Dat geeft je een idee over wat dit natuurlijke ingrediënt voor jouw huid kan doen. 

Langdurig effect

Het effect is zichtbaar na twee weken. Het optimale effect na vier weken is verjonging, zonder volume toe te voegen aan het gezicht (wat bij fillers gebeurt). Naast het toevoegen van vocht aan de huid, wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor je huid dikker wordt en de structuur verbetert. Fijne lijntjes worden minder zichtbaar, zonder geheel te verdwijnen, waardoor het effect super natuurlijk is. En uiteindelijk breekt je huid de skinbooster vanzelf helemaal af in 6 tot 8 maanden.

 

Wil jij een jouw huid deze lente op een natuurlijke manier verbeteren en verjongen? Dan adviseren wij je graag over een behandeling met Juvéderm Volite voor een super natuurlijke en gezonde uitstraling. Neem contact op met onze kliniek in Haarlem, wij helpen je graag!