Lusteloos? Dat is hoe veel mensen hun gemoedstoestand omschrijven in de aanloop naar de winter. Je omgeving vraagt veel van je, maar het voelt alsof je accu leeg is en je geen energie meer hebt. Tijd om daar verandering in te brengen en jouw accu weer op te laden met de juiste vitamines en mineralen.

Fit met koper

De ideale combinatie van supplementen is voor iedereen verschillend. Belangrijk dus om eerst te meten wat jouw persoonlijke status is om vervolgens te kijken waar jij het meest mee gebaat bent. Wat we vaak zien is een ijzertekort, het is dan bijvoorbeeld verstandig om vitamine C te slikken. Vitamine C helpt je om meer ijzer uit voeding te halen en jouw balans te herstellen. Ook een tekort aan vitamine D komt vaak voor en zorgt voor het gevoel van de welbekenden winterdip. En wist je dat je jezelf met de juiste balans aan koper een stuk fitter voelt? Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste evenwicht van vitaminen en mineralen.

Advies op maat

In onze kliniek in Haarlem bieden wij daarom een speciale health check aan. Een check die naar jouw hele lichaam kijkt en precies ziet waar jouw persoonlijke behoefte ligt. Danielle van Happy Age ging je al voor, hier lees je hoe de health check haar heeft geholpen.