Met deze crème komt je er snel weer vanaf

De herfst is helaas niet het favoriete seizoen van onze huid. Roodheid, jeuk, droge plekjes en schilfertjes kunnen ontstaan als jouw huid gevoelig is voor de wisseling van seizoenen. Factoren als wind, kou en de centrale verwarming verstoren de natuurlijke gezonde barrière van de huid en dat is oncomfortabel. Naast een trekkerig gevoel, blijft make-up vaak niet goed zitten en is het eigenlijk zelfs beter om make-up even helemaal achterwege te laten.

De ultieme balsem

Gelukkig hoef je jezelf niet lang oncomfortabel te voelen met de luxe ingrediënten uit de Nexultra B balm. Deze balsem helpt de opperhuid te herstellen, ontstekingen te genezen en te verlichten. Het ingrediënt Acetyl tripeptide-1 stimuleert de productie van collageen en elastine. En omega 3 en camelina olie hydrateren de huid intensief. Het resultaat is een stralende verzorgde huid met een mooie glow die klaar is voor de winter.

Ook voor littekens en striae

Leuk weetje: De Nexultra B balm wordt ook in ziekenhuizen gebruikt voor een spoedige wondgenezing. Zet de crème dus ook gerust in voor andere huidproblemen zoals littekens en striae.

We adviseren je graag over onze huidproducten in onze kliniek in Haarlem. Bestellen vanuit huis kan ook in onze webshop, waar je nog veel meer fijne producten vindt die jou de herfst door helpen. Denk bijvoorbeeld aan LipDrink van Jane Iredale voor intens gehydrateerde lippen.