‘Ben je moe?’, ‘Slaap je wel goed?’, dat zijn geen fijne vragen om te horen. Tenminste, niet als jij jezelf juist helemaal fit voelt. Bij het ouder worden ervaren veel van onze klanten dat hun uiterlijk minder goed weerspiegelt hoe zij zich van binnen voelen. Een voorbeeld hiervan is een het hebben van een vermoeide blik, terwijl je jezelf juist uitgeslapen voelt. Er zijn verschillende oorzaken voor die vermoeide blik. Meestal zijn donkere kringen de oorzaak, die ontstaan door pigment of een verminderd volume onder de ogen. Geldt dat ook voor jou? Dan zijn deze oplossingen misschien interessant.

1 – Pigment

Donkere kringen onder je ogen kunnen tijdelijk zijn, maar soms ook permanent – bijvoorbeeld wanneer hyperpigmentatie ontstaat. Hierdoor kleurt de huid onder je ogen sneller in de zon dan de rest van je gezicht. Het kleurverschil dat dan ontstaat zorgt voor die vermoeide blik. Maskeren kan met goede make-up, bijvoorbeeld uit de mineralen-lijn van Jane Iredale. Wij laten je graag zien hoe je voor een natuurlijk resultaat gaat. Maar om de kringen naast camoufleren, ook te verminderen, raden wij Mela Cream Pigment Spots van Dermaceutic aan. Deze rijke crème – die ook als dagcrème gebruikt kan worden – zorgt voor vermindering van pigmentvlekken, harmoniseert en egaliseert de huidtint. Zo krijg jij die frisse blik weer terug.

2 – Volumeverlies

Als we ouder worden verliezen we volume in ons gezicht, dus ook onder onze ogen. Omdat de huid in dat gebied dunner is dunner is, schijnt hier bij volumeverlies een blauwe gloed doorheen: de bekende donkere kringen. Het volume kan worden teruggebracht, hiervoor werken wij met met de hoogste kwaliteit hyaluronzuur (Juvederm™). Een hydraterende niet-permanente filler waar je 18 tot 24 maanden plezier van hebt. De filler wordt onder de ogen aangebracht en al snel zie je een prachtig fris resultaat.

We zoeken graag samen met jou naar het beste resultaat en adviseren je hier graag over in onze kliniek in Haarlem.