FILLERS BLOEMENDAAL

EEN MOOI GEZICHT MET PERFECTE CONTOUREN?
FILLERS HELPEN JOUW JEUGDIGE UITSTRALING TE HERSTELLEN.

Altijd al gedroomd van volle lippen? Of wil je graag diepere rimpels laten verdwijnen? Dan is een filler behandeling perfect voor jou.

REFLEQT CLINIC Fillers Bloemendaal voert filler-behandelingen uit met de hoogste kwaliteit hyaluronzuur (Juvederm™). Het is een biologisch afbreekbaar product dat van nature in ons lichaam voorkomt en uitgebreid wetenschappelijk is getest. Doordat het watermoleculen aantrekt hydrateert hyaluronzuur bovendien de huid.

De cosmetisch arts van REFLEQT CLINIC in Haarlem (nabij Bloemendaal) is met honderden cliënten per jaar een specialist in filler behandelingen. Fillers benadrukken de contouren van je gezicht. Het vult bijvoorbeeld je kaaklijn of jukbeenderen op, zodat je gezicht slanker lijkt. Het resultaat is een jong, strak en natuurlijk ogend gezicht.

Tijdens een persoonlijke intake bespreken we jouw wensen en bieden we de behandeling die perfect bij jou past. Van eerste intake tot de laatste controle staat onze cosmetisch arts voor je klaar. Twijfel niet langer en maak direct een afspraak.

SNEL GEHOLPEN, SNEL RESULTAAT

Ben je klaar voor een jong en fris gezicht? Bij REFLEQT CLINIC kun je meestal op korte termijn terecht. De duur van de filler behandeling is gemiddeld 30 minuten Het resultaat is meteen zichtbaar, dus je loopt met een gezond, gehydrateerd stralend gezicht de deur uit!

Hyaluronzuur heeft tijd nodig om vocht aan te trekken. Het effect wordt daardoor in de twee weken na de behandeling nog mooier. Bij een lipbehandeling kan dit tot vier weken duren. Van de resultaten kun je lang genieten, want hyaluronzuur heeft gemiddeld een werking van 6 tot 18 maanden. Na deze periode wordt het volledig afgebroken door het eigen lichaam.

Bovendien wordt het resultaat met iedere herhaalbehandeling mooier door de toename van het collageen en hyaluronzuur in de huid.

neuscorrectie refleqt clinic haarlem

Super lieve mensen en franca is erg goed in haar werk en stelt je fijn op je gemak. Erg blij met het resultaat!

Jacquelien

“Ik ben zeer tevreden over de behandeling en het resultaat. Mijn vervolgbehandelingen zou ik zeker hier in deze kliniek laten doen.”

Tessa

VEELGESTELDE VRAGEN OVER FILLERS BLOEMENDAAL

Heb ik een botox- of fillerbehandeling nodig tegen rimpels?

Hoewel beide behandelingen voor rimpels gebruikt kunnen worden, zijn de behandelingen zeer verschillend. Een filler behandeling is een injectie met hyaluronzuur die de rimpels opvult. Fillers worden gebruikt bij diepere rimpels. Botox wordt gebruikt om de spier te ontspannen en is geschikt voor lichte rimpels, zoals een fronsrimpel. Deze behandeling is ook preventief in te zetten om het dieper worden van rimpels te voorkomen.

Voel of zie je de fillers zitten na de behandeling?

De vloeibare gel is in principe niet zichtbaar nadat het is geïnjecteerd. Het zou wel kunnen dat het voelbaar is, maar dit verdwijnt vanzelf binnen twee tot vier weken.

Doet een filler behandeling pijn?

Nee, bij ons in de kliniek wordt de behandeling vaak als vrijwel pijnloos ervaren. Dit komt omdat onze cosmetisch arts zeer dunne naaldjes gebruikt om de fillers te injecteren.

Ontstaan er littekens door de filler behandeling?

Nee. Omdat onze cosmetisch arts zeer dunne naaldjes gebruikt, ontstaan er geen littekens.

Zijn er risico’s bij een filler-behandeling?

Een blauwe plek kan altijd ontstaan na injecties. Het is verstandig wanneer je snel blauwe plekken krijgt Arnica tabletjes in te nemen. Ook vanaf de avond voor de behandeling en rondom de behandeling liever geen bloedverdunnende middelen nuttigen zoals visolie, knoflook, alcohol en aspirine. Onze cosmetisch arts injecteert geen cliënten die in het verleden behandeld zijn met permanente fillers gezien dit risico geeft op complicaties zoals ontstekingen. De cosmetisch arts zal tijdens het consult alles goed met je doornemen.

Wat kost een filler-behandeling?

De kosten van een filler behandeling hangen af van de benodigde hoeveelheid. Dit verschilt per persoon. Tijdens de intake bespreken we de aanpak en de bijbehorende kosten. Voor een algemene indruk van de kosten verwijzen we je door naar de pagina met Tarieven.

Kan ik direct weer mijn dagelijks bezigheden oppakken?

Ja, dat kan. Het kan zijn dat er wat zwelling, roodheid of blauwe plekjes ontstaan. Je kunt dan een mineralen make-up camouflagecrème gebruiken om dit te camoufleren.

Zijn er dingen die ik niet mag doen voor of na een filler behandeling?

Wij raden het af om te sporten op de dag na de behandeling. Zonnebaden en sauna kunnen beter 2 weken vermeden worden.

Kan iedereen een filler behandeling ondergaan?

Bijna iedereen kan een filler behandeling ondergaan. Alleen zwangere vrouwen mogen niet behandeld worden.

Heb je zelf een andere vraag over fillers in Haarlem? Stel je vraag dan via ons contactformulier.

OVER REFLEQT® CLINIC

Dè anti-aging kliniek voor orthomoleculaire en cosmetische geneeskunde in Haarlem en omstreken. Dat betekent dat wij helpen met zowel innerlijke gezondheid als uiterlijke schoonheid. Omdat wij als één van de weinige klinieken in Nederland behandelingen voor beide gebieden uitvoeren en dit met elkaar combineren, geniet jij van mooiere en langdurigere resultaten. Zo kun jij één van de vele gezonde en tevreden klanten zijn die straks bij ons de deur uit stapt

VOEL JE GOED, ZIE ER BETER UIT

Maak direct een afspraak voor een gratis REFLEQT introductie!