fronsrimpel clinic haarlem

FRONSRIMPEL

Fronsrimpels worden veroorzaakt door het veelvuldig ‘boos’ kijken.

Deze rimpels noemen wij permanente rimpels omdat deze in de meeste gevallen in de huid blijft staan. Een fronsrimpel laat je vaak ouder of bozer lijken dan je bent. We zien het veel in de kliniek en gelukkig is de behandeling van de fronsrimpel heel simpel!

FRONSRIMPEL BEHANDELING

Fronsrimpels zijn het beste te behandelen met Botox. Bij een Botox behandeling zie je na twee weken het maximale resultaat.

Botox zorgt er namelijk voor dat de spier verslapt wordt en hierdoor die storende rimpel niet meer in de huid wordt gedrukt. Doordat de rimpel er niet meer ingedrukt wordt krijgt de huid rust en kan de huid herstellen. Botox biedt een snel en prachtig resultaat waarbij jouw rimpels minder zichtbaar worden of zelfs compleet verdwijnen!

Wanneer de rimpel zodanig in de huid is gedrukt en botox deze niet helemaal weg krijgt, dan biedt een aanvullende behandeling met een filler uitkomst.

De filler wordt in de rimpel geïnjecteerd en zorgt ervoor dat de rimpel wordt opgevuld en minder tot niet meer zichtbaar is. De huid krijgt zijn gladheid weer helemaal terug!

kraaienpootjes behandeling refleqt clinic haarlem