HEALTh

FACE

Body

REFLEQT

contact

MENUZOEKAFSPRAAK085 - 303 8459

persoonlijke aanpak methode

Binnen REFLEQT werken we met een combinatie van Functionele geneeskunde en Orthomoleculaire geneeskunde.

Orthomoleculaire geneeskunde is een nieuwe vorm van geneeskunde die, in tegenstelling tot de de reguliere geneeskunde, alleen (natuurlijke) middelen gebruikt die bekend zijn voor het lichaam.

De term 'orthomoleculair' werd voor het eerst gebruikt in 1968, door professor Linus Pauling. Orthos komt uit het Grieks en betekent: juist, recht of gezond, en orthomoleculair staat voor: de moleculen betreffende.

Functionele geneeskunde is een voorbeeld van zorg op maat. Dat wil zeggen dat ieder persoon zijn eigen plan van aanpak krijgt.

Ieder mens is uniek, heeft zijn eigen leefstijl, zijn eigen gezondheid en verdient daarmee ook een plan van aanpak wat op zijn of haar gezondheidskenmerken is gebaseerd.

In deze aanpak wordt gekeken naar het lichaam in zijn totaliteit. Dat is heel belangrijk omdat orgaansystemen met elkaar samenhangen.

De spijsvertering is een belangrijk speerpunt omdat het immuunsysteem daardoor beïnvloed wordt.

 

Uit de intake met bijbehorende screeningsmethoden eventueel aangevuld met nader diagnostisch onderzoek wordt een behandelplan opgemaakt dat kan bestaan uit één of meerdere van de volgende behandelmethoden:

 

Orthomoleculaire voedingssupplementen | Reguliere medicatie

Leefstijl- en gezondheidsadvies | Dieetadvies

Detox voetenbad (bij verzuring en moeite met ontgifting)

Ja, ik wil graag een consult aanvragen

ervaringen

van klanten

Bekijk onze reviews op kliniekervaringen.nl

REVIEWS