FUNCTIONELE GENEESKUNDE

Functionele geneeskunde bepaalt hoe en waarom ziekte optreedt en herstelt de gezondheid door de diepere oorzaken van de ziekte voor elk individu aan te pakken.

depre refleqt clinic haarlem
orthomoleculaire therapie refleqt clinic haarlem

FUNCTIONELE GENEESKUNDE METHODE

Het Functional Medicine-model is een geïndividualiseerde, patiëntgerichte, wetenschappelijk onderbouwde aanpak die patiënten en artsen in staat stelt samen te werken om de onderliggende oorzaken van ziekten aan te pakken en optimaal welzijn te bevorderen.

Het vereist een gedetailleerd begrip van de genetische, biochemische en leefstijlfactoren van elke patiënt en maakt gebruik van die gegevens om gepersonaliseerde behandelplannen te leiden die leiden tot verbeterde patiëntresultaten.

Door de worteloorzaak aan te pakken, in plaats van symptomen, worden functionele geneeskunde artsen georiënteerd op het identificeren van de complexiteit van ziekte. Ze kunnen vinden dat een aandoening veel verschillende oorzaken heeft en dat één oorzaak ook in veel verschillende omstandigheden kan resulteren. Daarom richt de behandeling van functionele geneeskunde zich op de specifieke manifestaties van ziekte in elk individu.

HEALTH BEHANDELINGEN

FIBROMYALGIE

VERMINDERDE WEERSTAND

OVERGANGSKLACHTEN | MENOPAUZE

PMS

AFVALLEN | OVERGEWICHT

ALLERGIEËN

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM

DARMKLACHTEN

HOOFDPIJN

VERMOEIDHEID

SLAAPPROBLEMEN

GEWRICHTSPIJN

HEALTH specialist

franca van der smit orthomoleculair arts cosmetisch arts refleqt clinic haarlem

Drs. Franca van der Smit

Email Franca

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl