HET GEZICHT IS OP ZIJN MOOIST ALS HET IN BALANS IS

Uit studies blijkt dat aantrekkelijke mensen succesvoller zijn. Het gezicht is ons visitekaartje en het is op zijn mooist als het in balans is. Balans is voor ieder gezicht haalbaar, wij houden wiskundige wetmatigheden aan om zo de verhoudingen in het gelaat perfect in balans te brengen. We kijken niet alleen naar de lijntjes, maar kijken naar contouren en pakken de oorzaken aan van de veroudering.

Maak een afspraak
Anti-aging kliniek cosmetische en orthomoleculaire geneeskunde haarlem

LAAT OOK JOUW GEZICHT BETER UITKOMEN

Ontsierende lijntjes, vermoeidsheidswallen, of juist de wens voor iets vollere lippen omdat het jouw gezicht beter laat uit komen? Botox laat het gezicht ontspannen zodat lijntjes minder zichtbaar zijn. Een filler behandeling kan waar nodig het gezicht ondersteunen door volume of stevigheid aan het gelaat te geven. 
Wil je een mooie en stralende huid? Dan is een microneedling behandeling of een peeling wat voor jou! Peelings worden ook ingezet bij pigmentvlekken en grove porien. 
Heb je last van roodheid of vaatjes in het gezicht of ongewenste haargroei? Met een laserbehandeling wordt dit opgelost.

Om het effect van de behandelingen te optimaliseren raden wij aan om een persoonlijk huidverzorgingsplan te laten maken zodat je goed weet welke huidverzorging het beste bij je past en het mooiste effect geeft.

Tijdens jouw volledige persoonlijke intake kijken en bespreken we wat jouw wensen zijn en ook wat jouw gezicht nodig heeft om op zijn mooist te zijn.

START MET STRALEN!

MINERALEN MAKE-UP

Naast de BODY en FACE behandelingen is het mogelijk om een persoonlijke make-up  sessie te volgen. Onze professionele visagist geeft jou het beste make-up advies. Leer nu alle tips en tricks van een professional! 

Een make-up sessie kan los ingepland worden maar is vaak ook mooi als finishing touch na een FACE of BODY behandeling. 

Wij werken alleen met de beste materialen dus dat geldt ook voor onze make-up. Wij hebben gekozen voor het merk Jane Iredale. De producten van Jane Iredale zijn bijzonder dankzij de samenstelling. Mineralen ingrediënten van de hoogste kwaliteit die jouw huid verzorgen en beschermen.

Maak een afspraak