Gezondheidsplan 2018-08-05T09:31:44+00:00

EEN GEZONDHEIDSPLAN MET EEN PERSOONLIJKE AANPAK

In onze kliniek werken we met een combinatie van functionele geneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde.

Functionele geneeskunde is een voorbeeld van zorg op maat. Dat wil zeggen dat ieder persoon zijn eigen plan van aanpak krijgt. Ieder mens is uniek, heeft zijn eigen leefstijl, zijn eigen gezondheid en verdient daarmee ook een plan van aanpak wat op zijn of haar gezondheidskenmerken is gebaseerd. In deze aanpak wordt gekeken naar het lichaam in zijn totaliteit. Dat is heel belangrijk omdat orgaansystemen met elkaar samenhangen.

Orthomoleculaire geneeskunde gaat er vanuit dat een ziekte eerder zal genezen bij een optimale concentratie van vitamines, mineralen, sporenelementen, eiwitten, vetten en koolhydraten in het lichaam. Orthos is het Griekse woord voor juist, recht, gezond. Moleculair betekent ‘met betrekking tot de moleculen in het lichaam’.

depre refleqt clinic haarlem
orthomoleculaire geneeskunde

BEHANDELPLAN

De spijsvertering is een belangrijk speerpunt omdat het immuunsysteem daardoor beïnvloed wordt. Uit de intake met bijbehorende screeningsmethoden eventueel aangevuld met nader diagnostisch onderzoek wordt een behandelplan opgemaakt dat kan bestaan uit één of meerdere van de volgende behandelmethoden:

ORTHOMOLECULAIRE VOEDINGSSUPPLEMENTEN | REGULIERE MEDICATIE
LEEFSTIJL- EN GEZONDHEIDSADVIES
DIEETADVIES 
DETOX VOETENBAD (BIJ VERZURING EN MOEITE MET ONTGIFTING)
RENEW BEHANDELING

Gezondheidsplan specialist

franca van der smit orthomoleculair arts cosmetisch arts refleqt clinic haarlem

Drs. Franca van der Smit

Email Franca

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl