lippen opvullen refleqt clinic haarlem

HANGENDE MONDHOEKEN

Hangende lippen of mondhoeken veroorzaken een onvriendelijk en ontevreden uiterlijk. Ook lijkt het gezicht ouder. Volumeverlies in het gezicht is de boosdoener van deze aandoening, maar soms trekken spieren rondom de mond de mondhoeken naar beneden. Een behandeling met Botox of filler kunnen dit probleem verhelpen.

HANGENDE MONDHOEKEN BEHANDELING

Een behandeling met Botox of filler corrigeert hangende mondhoeken. Wanneer er sprake is van overactieve spieren rondom de mond is een Botox behandeling de oplossing. Door middel van een kleine hoeveelheid Botox wordt een ontspannen en neutrale uitdrukking gerealiseerd. De behandeling duurt 15 minuten en het effect is na 2 weken optimaal.

Wanneer er sprake is van veroudering en verslapping van de huid dan kan een filler uitkomst bieden. De filler geeft de mondhoeken weer de verloren stevigheid terug zodat de mondhoeken gelift worden en weer in neutrale positie komen en/of zelfs iets opwaarts. Het resultaat van een filler behandeling is direct zichtbaar en zal na 2 weken nog mooier zijn, gezien de filler, het hyaluronzuur, ook wat vocht gaat aantrekken. De duur van de behandeling varieert van 15 min tot 30 min.

Het effect van de behandeling is verzachting en een meer tevreden en vriendelijkere gelaatsuitdrukking.

Onze cosmetisch artsen kunnen het beste een persoonlijk advies geven bij een intake. Dan kan beoordeeld worden wat er nodig is.

neuslippenplooi refleqt clinic