HUIDTHERAPEUT VACATURE BIJ REFLEQT CLINIC HAARLEM

 

Huidtherapeut voor 2 dagen in Haarlem.

Wegens de groei en uitbreiding van onze kliniek in Haarlem zijn we op zoek naar een huidtherapeut met minimaal 2 jaar ervaring met huidtherapie. Ben jij sociaal, resultaatgericht en heb je oog voor kwaliteit? Wij zoeken jou!

REFLEQT is de anti-aging kliniek voor HEALTH en BEAUTY. Wij kijken verder dan alleen het uiterlijk. Een mooi uiterlijk start immers bij een gezond innerlijk. Wij combineren cosmetische geneeskunde (huidtherapie en injectables) met orthomoleculaire geneeskunde (persoonlijk gezondheidsplan). Naast deze unieke methode vinden wij veiligheid, professionaliteit en kwaliteit erg belangrijk. Ook staan bij ons de cliënten voorop.

Jij
Jij bent een enthousiaste, ondernemende en zelfstandig werkend huidtherapeut en vindt het een uitdaging om met ons mee te groeien. Je hebt een hands-on mentaliteit en je weet de kliniek verder uit te bouwen en klanten te binden.

  • Je hebt minimaal 2 jaar klinische ervaring op het gebied van huidtherapie.
  • Je bent representatief, klantgericht en collegiaal;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en werkt zelfstandig;
  • Affiniteit met orthomoleculaire geneeskunde en holistische aanpak
  • Bereid deel te nemen aan trainingen, workshops en medische (internationale) congressen;
  • Flexibele, gemotiveerde en commerciële werkinstelling. In overleg ook werkzaam in weekenden;
  • Je staat ingeschreven in Kwaliteitsregister Paramedici en bent lid bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Wij
Wij bieden jou een uitdagende baan binnen een startende en snel groeiende professionele kliniek. Naast een goede vergoeding bieden wij veel ruimte om jezelf te ontwikkelen samen met het REFLEQT team. Een fijne samenwerking met leuke, ambitieuze en multidisciplinaire collega’s is vanzelfsprekend.

Spreekt deze vacature je aan?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van CV, motivatiebrief en recente foto naar info@refleqtclinic.nl t.a.v. Franca van der Smit.