HUIDTHERAPIE HAARLEM

KLAAR VOOR ALLE COMPLIMENTEN OVER JE JONGE EN FRISSE UITSTRALING? GA VOOR EEN GEZONDE HUID!

Je ziet er fris, stralend en gezond uit als je huid in goede conditie is. Helaas bestaan er veel huidklachten die de huid minder mooi maken, zoals overbeharing, pigmentatie, grove poriën, acne en littekens. Het kan je onzeker maken of je er onnodig ouder uit laten zien. Daar helpt onze huidtherapeut je graag mee. Dankzij huidverbeterende behandelingen, zoals peelings en microneedling-behandelingen, ziet je huid er gladder, frisser en jonger uit.

Voor de disciplines injectables en huidtherapie zijn wij een samenwerking aangegaan met DermaClinic. Wil je hiervoor een behandeling of consult inboeken neem dan contact op via:

085-1122004 of secretariaat@dermaclinic.nl

consult huidtherapie jessica penner refleqt clinic haarlem

Dus ben je op zoek naar een goede huidkliniek in Haarlem?

Maak dan nu een afspraak voor een huidtherapie consult met onze therapeut. Ze geeft je op basis van een uitgebreide huidanalyse advies over de behandeling die het beste bij jou past. Je bepaalt samen met de huidtherapeut jouw persoonlijk behandelplan.

SNEL GEHOLPEN, SNEL RESULTAAT

Ben je niet tevreden over je huid? Voor iedereen die niet tevreden is over zijn of haar huid door een bepaalde aandoening of oneffenheid is er een huidverbeterende behandeling. Over het algemeen zijn de behandelingen weinig belastend en kun je dezelfde dag nog naar je werk. Daarnaast is het resultaat vaak binnen enkele dagen al zichtbaar. Maar welke huidbehandeling past het beste bij jou?

Een peeling zorgt ervoor dat er een nieuwe, gladde huid ontstaat door met een (glycol)zuur de laag met de beschadigde huidcellen te verwijderen. Het verbetert de huidstructuur en vermindert oneffenheden in je gezicht, zoals pigmentvlekken en littekens

Tijdens deze behandeling wordt er met een pen met dunne naaldjes minuscule gaatjes in je huid aangebracht. Hierdoor zal je huid op een natuurlijke manier herstellen. Het resultaat is een zichtbare vermindering van onder andere acne, littekens, grove poriën en rimpels.

Een laserbehandeling is zowel geschikt voor permanente ontharing als het verwijderen van zichtbare vaatjes, acne, littekens, pigmentvlekken en couperose. Per flits verstrakt de huid en verminderen roodheden, pigmentvlekken en worden haarzakjes vernietigd. Het resultaat is een strakke, egale en haarloze huid.

Behandelingen die helpen tegen actieve acne zijn peelings, laserbehandelingen, microneedling en medicijnen. Vaak werkt een combinatie van deze behandelingen het beste. Daarom wordt er een persoonlijk behandelplan samengesteld. Het resultaat? Een stralendere huid die direct beter aanvoelt

  • Huidverzorgingsadvies

Een mooie huid begint bij de juiste huidverzorging. Het is belangrijk hoe je producten gebruikt, maar net zo belangrijk welke producten je kiest. Daarom geven we je in de vorm van een huidverzorgingsplan persoonlijk advies over de huidverzorging die het beste bij jou past.

TESTIMONIALS

REFLEQT GAAT VOOR 100% TEVREDENHEID

 

“Zeer secuur en professioneel. Ik ben er meerdere keren geweest voor verschillende behandelingen en heb naast de peelings ook orthomoleculair advies en een behandelplan ontvangen voor de ondersteuning van mijn huid en lichaam. Ik heb gemerkt dat vooral de combinatie erg prettig voor mij werkt en met goede resultaten”

Sanne

“Huidtherapeut Nina is enorm kundig. Naast huidtherapie is er een cosmetisch en orthomoleculair arts werkzaam bij REFLEQT clinic. Die combinatie maakt dat er een compleet persoonlijk plan wordt opgesteld. In een halfjaar tijd ziet mijn huid er zichtbaar jonger en beter uit. Het REFLEQT team heeft mij letterlijk weer laten stralen”

Eveline

VEELGESTELDE VRAGEN OVER HUIDTHERAPIE HAARLEM

Worden de kosten van huidtherapie vergoed?

Helaas worden veel behandelingen die onder huidtherapie vallen niet vergoed door de basisverzekering of aanvullende verzekering. Er zijn uitzonderingen. Zo kan het voorkomen dat litteken- en acnebehandelingen, oedeem- en camouflagetherapie en behandelingen voor overbeharing in het gezicht beperkt vergoed worden door de verzekering. Vraag dit zelf na bij je zorgverzekeraar.

Heb ik een verwijzing nodig van mijn huisarts of specialist?

Nee, voor iedere huidbehandeling kun je direct bij ons terecht. Wel is het zo dat bij een eventuele vergoeding van de zorgverzekeraar een verwijzing nodig is van de huisarts of specialist.

Is jullie huidtherapeut bevoegd om verschillende huidbehandelingen uit te voeren?

Ja, onze huidtherapeut heeft een vierjarige HBO-opleiding Huidtherapie afgerond. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de beroepsvereniging de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten).

Wat is de werkwijze van REFLEQT?

Tijdens de intake bij onze huidtherapeut geeft ze je op basis van een uitgebreide huidanalyse advies over de behandeling die het beste bij jou past. Je bepaalt samen met de huidtherapeut jouw persoonlijk behandelplan. Tijdens de intake wordt de behandeling zelf, het aantal behandelingen en de kosten alvorens besproken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Hoeveel behandelingen heb ik ongeveer nodig?

Dit verschilt per persoon en per soort behandeling. Tijdens de intake zal onze huidtherapeut het aantal te verwachten behandelingen met je bespreken zodat je van te voren weet waar je ongeveer aan toe bent.

Heb je zelf nog een andere vraag over huidtherapie in Haarlem? Stel je vraag via het contactformulier.

STEL JE VRAAG OF MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

REFLEQT helpt jou op het gebied van innerlijke gezondheid en uiterlijke schoonheid. Maak direct een afspraak en vertel ons wat jouw wensen zijn. Of stel je vraag. Eén van onze specialisten neemt binnen één werkdag contact met je op. We nemen graag de tijd voor je en het contact is altijd vrijblijvend.