INJECTABLES HAARLEM

WIL JE GRAAG AF VAN RIMPELS DIE JE OUDER DOEN LIJKEN? GA VOOR DE MOOISTE VERSIE VAN JEZELF!

Een stralend gezicht, dat is jouw visitekaartje. Je straalt pas wanneer je zelfverzekerd bent. Door de jaren heen raakt je gezicht wat uit balans. Dat is een natuurlijk proces wat je helaas niet kunt tegenhouden. Het kan er voor zorgen dat je daardoor niet meer tevreden bent over je eigen gezicht.

Injectables kunnen je helpen. Dit zijn behandelingen die via injecties de huid in gebracht worden, zoals fillers en botox. Beide behandelingen verjongen het gezicht.

Voor de disciplines injectables en huidtherapie zijn wij een samenwerking aangegaan met DermaClinic. Wil je hiervoor een behandeling of consult inboeken neem dan contact op via:

085-1122004 of secretariaat@dermaclinic.nl

Injecatbles refleqt clinic haarlem
injectables botox fillers refleqt clinic

Bij REFLEQT kijken we niet alleen naar de lijntjes die in je gezicht zijn gevormd, maar ook naar de algehele contouren van je gezicht. Dus stoor je je bijvoorbeeld aan ontsierende lijntjes of ben je niet tevreden over het volume van je lippen?
Maak dan nu een afspraak met onze injectable arts in onze injectable kliniek in Haarlem.
Tijdens een persoonlijke intake bespreken we jouw wensen en bieden we je de behandeling die het beste bij jou past.

SNEL GEHOLPEN, SNEL RESULTAAT

Ben je niet tevreden over je gezicht door bijvoorbeeld rimpels of fronsen? Dan kun je bij ons terecht voor een injectable-behandeling. Er zijn twee behandelingen mogelijk: botox of fillers. Het resultaat van een botox behandeling zie je al na vier tot vijf dagen en houdt 3-4 maanden aan. Het resultaat van een filler behandeling is direct zichtbaar en houdt 6 tot maximaal 18 maanden aan. Het beste resultaat zie je in beiden gevallen na twee weken. Onze injectable-arts adviseert je graag welke behandeling voor jou het beste resultaat geeft.

Een injectable met Botuline Toxine ontspant de spieren tijdelijk waardoor lichte rimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes worden verminderd of zelfs helemaal verdwijnen. Deze behandeling werkt ook goed tegen overmatig zweten of migraine.

Met een filler vullen we je huid tijdelijk op met een hyaluronzuur. Deze behandeling is zeer geschikt voor het opvullen van diepere rimpels in de huid, het vergroten van lippen en het verbeteren van gezichtscontouren.

injectables Botox of fillers refleqt clinic haarlem

REFLEQT GAAT VOOR 100% TEVREDENHEID

Bij REFLEQT keer op keer tevreden! Ontzettend professionele artsen die op een hele prettige manier behandelen.

Roos

Zeer tevreden over het resultaat van mijn behandeling!

Eline

VEELGESTELDE VRAGEN OVER INJECTABLES HAARLEM

Is Botuline Toxine dat wordt geïnjecteerd bij een botox-behandeling veilig?

Ja, bij REFLECT CLINIC is dat zeker veilig. We werken namelijk met een officiële kwaliteitsproduct: Botox® van het merk Allergan. Onze ervaren cosmetisch arts is BIG-geregistreerd en gecertificeerd cosmetisch arts bij de NVCG. Zij heeft al honderden cliënten naar tevredenheid behandeld.

Is hyaluronzuur dat wordt geïnjecteerd bij een injectable-behandeling veilig?

Ja, dat is veilig! Hyaluronzuur is volledig biologisch afbreekbaar en is wereldwijd één van de meest gebruikte fillers. Binnen REFLEQT CLINIC werken wij voornamelijk met het merk Juvederm. Door jarenlange ervaring en wetenschappelijk onderzoek kunnen we garanderen dat de behandeling veilig is. Daarnaast voert alleen onze cosmetisch arts, die BIG-geregistreerd is, de behandeling uit.

Doet een injectable-behandeling pijn?

De meeste cliënten bij ons geven aan dat de pijn meevalt. Dit komt omdat er bij REFLEQT gewerkt wordt met zeer dunne naaldjes. Houd er wel rekening mee dat er meerdere prikken noodzakelijk zijn. Kun je niet goed tegen naalden? Geef dit dan aan bij onze cosmetisch arts. Zij heeft veel ervaring met patiënten die niet goed tegen naalden kunnen.

Zijn er speciale maatregelen nodig na een injectable-behandeling?

Dat valt gelukkig mee. Alleen sporten op dezelfde dag na de behandeling wordt afgeraden. Daarnaast wordt extreme warmte, zoals onder de zonnebank of in de sauna, tot 2 weken na de behandeling afgeraden. Voor de rest kun je je dagelijkse activiteiten gewoon oppakken. Het dragen van make-up wordt afgeraden. Natuurlijke dag- en nachtcrèmes kunnen wel gebruikt worden. Het is raadzaam om een hoge SPF te gebruiken.

Hoe lang werkt een rimpelbehandeling?

Gemiddeld werkt de injectable 3 tot 4 maanden. Dit is per persoon verschillend en kan zelfs oplopen tot 9 of 18 maanden. Begint de injectable uit te werken? Dan ben je natuurlijk van harte welkom om terug te komen voor een vervolgafspraak.

Heb je zelf nog een andere vraag over een injectables behandeling in Haarlem? Stel je vraag via het contactformulier.

STEL JE VRAAG OF MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

REFLEQT helpt jou op het gebied van innerlijke gezondheid en uiterlijke schoonheid. Maak direct een afspraak en vertel ons wat jouw wensen zijn. Of stel je vraag. Eén van onze specialisten neemt binnen één werkdag contact met je op. We nemen graag de tijd voor je en het contact is altijd vrijblijvend.