Steeds vaker komen mensen voor een behandeling van handen. Niet gek, want we smeren crèmes op ons gezicht, in onze hals, maar vergeten vaak de twee delen van ons lichaam die net zoveel zon- en daglicht zien als gezicht en hals. En hoewel de zon heerlijk is, is het ook de grootste oorzaak van huidveroudering. Zonde dus om je handen niet mee te nemen in je dagelijkse smeer routine, want handen zijn een belangrijk visitekaartje en verraden je leeftijd als geen ander. Ben je nog jong? Dan is onze tip: smeren, smeren, smeren met een goede zonnebrandcrème. Neem bijvoorbeeld bij het aanbrengen van je SPF dagcrème met zonnefactor ook snel nog je handen mee voor je naar buiten gaat.

Maar ook als de schade – denk aan pigmentvlekken of volumeverlies – al is opgetreden zijn er opties voor huidverjonging. Volumeverlies wordt onzichtbaar gemaakt met een goede filler met hyaluronzuur en ouderdomsvlekjes verdwijnen door de inzet van IPL. Wij adviseren en helpen je graag in onze kliniek in Haarlem.

Reviews

Sanne: “Zeer secuur en professioneel. Ik ben er meerdere keren geweest voor verschillende behandelingen en heb naast de peelings ook orthomoleculair advies en een behandelplan ontvangen voor de ondersteuning van mijn huid en lichaam. Ik heb gemerkt dat vooral de combinatie erg prettig voor mij werkt en met goede resultaten.”

Nikki Kant: “Super lieve en deskundige meiden bij Refleqt! Luisteren naar je en nemen goed de tijd om alles met je door te nemen. Het voelde gelijk vertrouwd en zou niet meer snel naar een andere kliniek gaan.”

Deze en meer reviews vind je hier en daar.