Wenkbrauwen zijn hot. Ze kunnen niet aanwezig genoeg zijn. Op zich is dat niet zo gek, want wenkbrauwen doen veel met een gezicht. Niet alleen laten ze je gezicht spreken, maar met de juiste wenkbrauw zie je er ook een stuk jonger uit. Want hoe ouder we worden, hoe minder haartjes we hebben, hoe lichter onze wenkbrauwen worden en hoe lager hij boven onze ogen hangt. Hierdoor zien we er vaak ook vermoeid uit. Wij kunnen je helpen, want voor een optimaal resultaat hebben wij het perfecte 2-stappen plan:

Groeistimulatie en shapen

We starten deze behandeling met een groeistimulatie van de wenkbrauwen, zodat we bij iedere behandeling meer haartjes hebben om mee te werken. Hierdoor wordt het resultaat bij iedere nieuwe behandeling mooier. Na de groeistimulatie werken we met natuurlijke Henna, waarna alles wordt geperfectioneerd met producten van Jane Iredale. Hierna geniet je 4 tot 5 weken van je mooie wenkbrauwen. Meer informatie over deze behandeling vind je hier.

Wenkbrauwlift

Een ander gevecht in de strijd tegen veroudering is de behandeling van de wenkbrauw met botox. Een paar kleine prikjes boven je wenkbrauw zorgen voor een tijdelijke lift van enkele millimeters. Hierdoor krijg je prachtig gevormde wenkbrauwen en heb je een frisse blik die enkele maanden zichtbaar blijft. Meer informatie over deze behandeling vind je hier.

Uiteraard kan je ook voor één van bovenstaande stappen kiezen. Wij adviseren je hier graag over in onze kliniek in Haarlem. Want bij de een staan dikke borstelige wenkbrauwen prachtig, terwijl de ander juist opknapt van een subtiele lift of accentuering van de kleur. We zoeken graag samen met jou naar het beste resultaat.