JOUW MOOISTE LICHAAM CREËER JE IN 3 STAPPEN

Met BODY | lichaamsbehandelingen krijg jij jouw mooiste huid! We starten altijd met een intake waarbij we de 3 stappen bespreken en jouw wensen in kaart brengen. Er wordt een behandelplan voor jou op maat gemaakt.

Maak een afspraak
Body lichaamsbehandeling refleqt clinic
egale huid refleqt clinic haarlem

1. MOOIE, EGALE EN GLADDE HUID

Stoor je je aan overmatige beharing of ontsierende vaatjes? Heb je last van acne of wil je juist wat littekentjes minder opvallend maken? Wij helpen jou graag met het verkrijgen van een mooie, haarvrije, egale en gladde huid.


Wanneer er sprake is van een droge huid of diepere littekentjes dan kan een filler behandeling de oplossing zijn.  Een egalere, rustigere huid, zonder pigmentvlekken bereiken we met peelings. Met laserbehandelingen kunnen we vaatjes en ongewenste haargroei laten verdwijnen.

Striae en oppervlakkigere littekens worden verzacht met mirconeedling.

Maak een afspraak

2. OVERMATIG ZWETEN

Het is normaal dat een lichaam transpireert. Door transpiratie kan het de lichaamstemperatuur constant houden. Echter overmatig transpireren is niet nodig en niet wenselijk. Het kan u storen in het dagelijks leven. Door middel van botox kunnen we de overmatige transpiratie wegnemen.

Maak een afspraak
overmatig zweten refleqt clinic haarlem
handen relfeqt clinic haarlem

3. MOOIE HANDEN

Wanneer we ons uiterlijk verbeteren focussen we met name op het gezicht. Echter niet alleen het gezicht is ons visitekaartje. Onze handen zijn dat ook! Men zegt niet voor niets dat de echte leeftijd aan de handen af te lezen is. Pigmentvlekjes, vaatjes en rimpels doen de handen er ouder uitzien, met laser, fillers en of peelings kunnen we de tijd terugdraaien.

Maak een afspraak