LINDSEY STOKMAN

Lindsey Stokman is schoonheidsspecialiste, orthomoleculair therapeut in opleiding, assistente binnen REFLEQT en oprichter van Blinic.

Doordat zij zelf op jonge leeftijd al kamde met huidproblemen is haar interesse in huidverbetering ontstaan. Zij heeft in 2019 haar diploma voor schoonheidsspecialiste behaald bij de Wellness Academie, een erkend opleidingscentrum. Hierna heeft zij haar eigen kliniek geopend genaamd Blinic. Door ervaring in de praktijk te hebben opgedaan is haar steeds meer duidelijk geworden dat een groot deel uiterlijke schoonheid van binnenuit komt. Hierdoor is zij begonnen met een orthomoleculaire opleiding aan het SOHF. Met deze studie wilt zij een balans creëren tussen uiterlijke verzorging en innerlijke gezondheid.

Lindsey heeft een assisterende en ondersteunende rol binnen REFLEQT. In haar eigen praktijk voert zij verschillende behandelingen uit zoals basis gezichtsbehandelingen, peelings, acne behandelingen, anti-aging behandelingen, microneedling, wimper- en wenkbrauw behandelingen.

“Natuurlijke schoonheid komt van binnen en van buiten. Hoe meer je in balans bent, hoe meer je straalt. Het geeft mij positieve energie om hierin een begeleidende rol te hebben, en deze positiviteit geef ik graag door.”

Blinic werkt met Pascaud Beauty Innovations. Pascaud biedt het antwoord op vele huid wensen en huidproblemen. Pascaud is geschikt voor iedereen die zijn of haar huid goed wil verzorgen. De werkstoffen zijn vaak hoog gedoseerd, maar vooral ook in onderlinge samenwerking voortreffelijk op elkaar afgestemd, waardoor we zichtbare huidverbetering kunnen realiseren. In vergelijking met cosmetica bevatten cosmeceuticals actieve ingrediënten die naar de juiste huidlaag gaan om de specifieke huidproblematiek gericht aan te pakken.

Blinic is gevestigd in REFLEQT.

Schoonheidsspecialiste | Orthomoleculair therapeut i.o. | Assistente REFLEQT | Blinic