lippen opvullen refleqt clinic haarlem

LIPPEN OPVULLEN

Lippen opvullen is populair. Mooie volle lippen staan jeugdig en worden aantrekkelijk gevonden. Naarmate de tijd verstrijkt verliezen lippen hun volume. Niet iedereen heeft van nature volle lippen en wenst deze wel voor een jeugdige uitstraling. Met een filler worden de lippen opgevuld of vergroot.
Met een filler kan ook de zogenaamde whiteroll opgevuld worden. Dit is het randje tussen je lippenrood en gezichtshuid. Door dit op te vullen krijg je een betere definitie en lijken je lippen al voller. Bovendien kan lippenstift ook minder uitlopen.

LIPPEN OPVULLEN BEHANDELING

Een precieze behandeling is noodzakelijk bij het opvullen en vergroten van lippen. Veel volume is niet perse mooi bij elk gezicht. De cosmetisch arts binnen REFLEQT kijkt goed naar jouw gezichtsverhoudingen. Als je bijvoorbeeld een overbeet hebt dan is het beter niet teveel in de bovenlip te injecteren.

Voorafgaand aan de lipbehandeling wordt soms een verdovende crème aangebracht. Veelal is dit helemaal niet nodig omdat de behandeling middels een bepaalde manier van injecteren niet pijnlijk is.

Door het injecteren van een filler wordt het gewenste resultaat in circa 15 minuten tijd behaald. De lippen worden na de behandeling gekoeld om de mogelijke zwelling tegen te gaan. Een controle moment vindt na 2 weken plaats.

lippen opvullen refleqt clinic