Huh? Ja, je leest het goed. Wij helpen je graag om je goede voornemens dit jaar wel vol te houden. Voor iedereen die gezond eten en afvallen op zijn ‘goede voornemens’ lijstje heeft staan: met orthomoleculaire geneeskunde bereik je resultaten die je wel kunt volhouden op de lange termijn.

Een leuk feitje: om af te vallen, hoef je niet altijd minder te eten. Het is vooral belangrijker te weten waar jouw lichaam behoefte aan heeft en welke voedingsstoffen voor jou juist minder geschikt zijn. Met geavanceerde meetapparatuur toetsen wij jouw lichamelijke gesteldheid en checken we jouw persoonlijke voedingsintoleranties of -behoeften. Met de uitkomsten hiervan stellen wij een persoonlijk voedingsplan op, waarmee je verrassende resultaten behaalt. Niet alleen voor een gezond gewicht, maar ook voor een gezond lichaam. Zodat je het effect niet alleen ziet, maar ook voelt.

Dus heb jij net als de rest van Nederland ook (een van) de onderstaande goede voornemens? En ben je van plan om die voornemens dit jaar wél te halen?
Wij adviseren en helpen je graag in onze kliniek in Haarlem!

Top-3 goede voornemens van Nederlanders 2020:

  1. Meer sporten (51%)
  2. Gezonder eten (48%)
  3. Afvallen (41%)