Microneedling refleqt clinic haarlem

VERHELP GROVE PORIËN EN ONEFFENHEDEN IN JE GEZCHT MET MICRONEEDLING, DE NIEUWSTE TECHNIEK VOOR EEN VOLLE, EGALE HUID. 

Grove poriën of littekens in je gezicht zorgen ervoor dat je gezicht er ouder uitziet. Een microneedling behandeling is een nieuwe, effectieve methode om oneffenheden te verhelpen en het gezicht een strakker en jeugdiger uiterlijk te geven.

Met vibrerende naaldjes brengt de huidtherapeut microscopisch kleine kanaaltjes aan in de huid. Deze worden net genoeg geopend om een natuurlijk herstelproces op gang te brengen. Daarbij maakt de huid collageen en elastine aan. Dit lichaamseigen bindweefsel zorgt voor een voller en gladder gezicht dat weerbaarder, steviger en egaler van kleur is.

De huidtherapeut in onze kliniek in Haarlem is gespecialiseerd in microneedling en werkt uitsluitend met de GOLDPEN™. Deze professioneel, hoogwaardige en 100% veilige microneedle-apparatuur heeft al bij duizenden cliënten prachtige resultaten gebracht.

Ook benieuwd wat deze behandeling voor jou kan betekenen? Maak dan direct een afspraak voor een intake bij onze huidtherapeut.

Voor de disciplines injectables en huidtherapie zijn wij een samenwerking aangegaan met DermaClinic. Wil je hiervoor een behandeling of consult inboeken neem dan contact op via:

085-1122004 of secretariaat@dermaclinic.nl

SNEL GEHOLPEN, SNEL RESULTAAT

Bij REFLEQT CLINIC gaan we altijd voor 100% tevredenheid. Daarom werken we volgens procedures die jouw veiligheid en kwaliteit garanderen.

Voorafgaand aan een behandeling vindt een persoonlijke intake plaats. Daarbij adviseert de huidtherapeut je of microneedling voor jou geschikt is.

Tijdens de behandeling brengt de huidtherapeut eerst hyaluronzuur-serum op je gezicht aan. Vervolgens wordt de microneedling pen zorgvuldig in roterende bewegingen over de huid bewogen. Uiteraard wordt je geïnformeerd over de benodigde nazorg om het beste resultaat te bereiken. De totale behandeling duurt ongeveer twintig minuten.

Hoewel de behandeling een licht scherp gevoel kan geven, wordt deze over het algemeen niet als erg pijnlijk ervaren. De huid kan enkele dagen na de behandeling wel wat rood zijn en prikkelend aanvoelen. Na gemiddeld twee tot vier weken is huidverbetering te zien. Afhankelijk van de staat van de huid zijn er vijf tot zes behandelingen nodig voor het beste resultaat.

Kun je niet wachten om jouw frisse, vernieuwde gezicht te bewonderen in de spiegel? Bij REFLEQT CLINIC kun je meestal al op korte termijn terecht. Wacht dus niet langer, en neem contact op voor een intake.

GROVE PORIËN refleqt clinic

REFLEQT GAAT VOOR 100% TEVREDENHEID

Als je binnenkomt in bij Refleqt kom je al direct tot rust. Ik heb zelf voor een microneedling behandeling gekozen. Ben zo tevreden over de conditie van mijn huid nadien dat ik deze vrijdag terug ga voor een tweede treatment. Ik kan Refleqt iedereen aanraden!

Frederique

Onlangseen fijne Vitamine C (Microneedling) behandeling gehad bij de huidspecialist. Ik raad deze behandeling iedereen aan! Refleqt Clinic is een fijne en sprankelende plek, waar je heel goed geholpen wordt.

Jadis

VEELGESTELDE VRAGEN

 Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Afhankelijk van de huidaandoening heb je ongeveer vijf tot zes behandelingen nodig voor het beste resultaat. Het beste is om de behandeling elke twee weken te herhalen.

Wat kost een microneedling-behandeling?

De kosten van een micro-needling behandeling hangen af van de staat van de huid en het te behandelen oppervlakte. Dit verschilt per persoon. Tijdens de intake bespreken we de aanpak en de bijbehorende kosten. Voor een algemene indruk van de kosten verwijzen we je door naar de pagina met Tarieven.

 Zijn er risico’s verbonden aan een microneedling behandeling?

Er zijn vrijwel geen risico’s verbonden aan deze behandeling. Risico’s kunnen alleen voortkomen uit het niet naleven van de nazorginstructies, zoals het onbeschermd blootstellen aan de zon en het niet smeren van een bepaalde crème. In dat geval kan een ontsteking of pigmentatie ontstaan.

 Doet een microneedling behandeling pijn?

Over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren. De behandeling kan wel een licht scherp gevoel geven.

 Kan ik mijn dagelijkse bezigheden direct na de behandeling weer oppakken?

Ja, dat kan. Afhankelijk van welk huidoppervlakte je hebt laten behandelen, kan de huid wel wat rood kleuren. Dit zal niet extreem zijn en kan tot maximaal drie dagen aanhouden. Door de versnelde celdeling kan je huid ook wat gaat schilferen. Als je camouflage wilt gebruiken, kies dan mineralen make-up, bijv. van het merk Jane Iredale (deze is bij ons verkrijgbaar). De huidtherapeut brengt naar wens de mineralen make-up aan na de behandeling.

Wordt een microneedling behandeling vergoed?

In uitzonderlijke gevallen (zoals extreme acne) wordt een deel of het volledige bedrag vergoed. Er is dan een medische verklaring nodig van je huisarts. Informeer bij je zorgverzekeraar of zij bepaalde behandelingen vergoeden.

Heb je zelf een andere vraag? Stel je vraag dan via ons contactformulier.

STEL JE VRAAG OF MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

REFLEQT helpt jou op het gebied van innerlijke gezondheid en uiterlijke schoonheid. Maak direct een afspraak en vertel ons wat jouw wensen zijn. Of stel je vraag. Eén van onze specialisten neemt binnen één werkdag contact met je op. We nemen graag de tijd voor je en het contact is altijd vrijblijvend.