NINA DE PASQUALE

Nina de Pasquale volgde de HBO opleiding Huidtherapie aan De Haagse Hogeschool. Na het behalen van haar Bachelor diploma en het opdoen van veel werkervaring als huidtherapeut bij verschillende praktijken in Nederland en Curaçao, heeft zij de medische en cosmetisch kant van het vakgebied ervaren. Daar is de interesse ontstaan voor het cosmetische aspect, met name de samenwerking met cosmetisch artsen. Als huidtherapeut vindt zij het fantastisch om samen te kunnen werken met hen. Hierdoor kan er onder één dak een totaalpakket worden aangeboden en het beste resultaat worden behaald.

Haar specialisatie en ervaring ligt bij huidverbetering, waarbij zij peelings en lasertherapie vaak succesvol inzet om acne, pigmentvlekjes, couperose, littekens en huidveroudering te behandelen. Zij streeft naar een prettige behandelsfeer, waardoor de cliënt zich op zijn of haar gemak voelt en hierdoor met al hun vragen bij haar terecht kunnen. Ze overlegt samen met de cliënt betreft wat de meest geschikte behandeling is, waardoor de patiënt stap voor stap wordt meegenomen in het behandelproces.

Haar kracht is dat zij, naast uiteraard het beschikken over de medische en cosmetische kennis, nauwkeurig te werk gaat met als resultaat een mooie gezonde huid!

‘Jou weer zien stralen na de behandelingen, is voor mij het mooiste aan het vak. Ik krijg energie van blije en tevreden cliënten!’

Nina is Geregistreerd in het Kwalitetisregister Paramedici en bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten met lidnummer: 39105145388

Nina de Pasquale huidtherapeut refleqt clinic