OFFICE ASSISTENT | DOKTERSASSISTENTE VACATURE VOOR 32 UUR BIJ REFLEQT CLINIC HAARLEM 

 

Office Assistant | Doktersassistent(e) voor 32 uur Haarlem

De baan:

Als Office Assistent | Doktersassistent(e) maak je deel uit van een ambitieus team dat gepassioneerd is om samen te bouwen aan het succes van onze groeiende kliniek. Je bent het eerste aanspreekpunt en vormt het centrale organisatiehart van de kliniek. Je ontvangt en begeleidt cliënten op een zeer vriendelijke wijze. Je bent in staat om geïnteresseerden aan de balie of telefonisch goed te informeren (enthousiast te maken) voor onze behandelingen. Je ondersteunt de specialisten bij de voorbereidingen en een goed verloop van de spreekuren en behandelingen.

Daarnaast verzorg je op zelfstandige wijze secretariële taken zoals telefoonafhandeling, post, afhandeling van debiteuren en crediteuren en webshop orders verwerken. Je pakt alles op om te zorgen dat de kliniek goed loopt; Onze spin in het web.

Tevens ben je bereid bloedafnames (venapuncties) te verrichten. De opleiding hiervoor kan worden verzorgd.

Je hebt affiniteit met Social Media en je vindt het leuk om content te generen voor REFLEQT. Je takenpakket is afwisselend en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Uren zijn in overleg met een minimum van 32 uur.

Jij

Jij bent representatief en straalt van de energie. Je bent zelfstandig, pakt zaken snel op, kan makkelijk schakelen tussen verschillende taken en bent een waar organisatietalent.

Je schriftelijke en mondelinge communicatie is uitstekend en je hebt goede kennis van Microsoft Office programma’s en kan overweg met een Mac pc. Je bent bereid om af en toe op zaterdag te werken. Gastvrijheid staat op je voorhoofd geschreven.

Jij hebt relevante werkervaring en beschikt over de juiste opleidingen. Je bent ondernemend en vind het leuk om bij te dragen en deel te nemen aan de snelle groei van onze kliniek.

Wij

Wij bieden je een uitdagende baan binnen een professionele kliniek voor cosmetische en orthomoleculaire geneeskunde. Naast uitzicht op een mooi salaris bieden wij veel ruimte om jezelf te ontwikkelen samen met het REFLEQT team. Een fijne samenwerking met leuke, ambitieuze en multidisciplinaire collega’s en een geweldige werkomgeving hoort daarbij.

Contact

Stuur je motivatiebrief, CV en recente foto naar info@refleqtclinic.nl. t.a.v. Franca van der Smit. De kliniek is gevestigd in het centrum van Haarlem.