REFLEQT IS DÉ MEDISCHE ANTI-AGING KLINIEK DIE ZOWEL BEHANDELINGEN VOOR UITERLIJKE SCHOONHEID (COSMETISCHE GENEESKUNDE) EN INNERLIJKE GEZONDHEID (ORTHOMOLECULAIRE GENEESKUNDE) BIEDT. 

Deze twee gebieden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze slogan is dan ook niet voor niets: VOEL JE GOED, ZIE ER BETER UIT!

Omdat onze kliniek in Haarlem als één van de weinigen in Nederland behandelingen voor beide gebieden met elkaar combineert, geniet onze clientèle van mooiere en langdurigere resultaten. Ook jij kunt één van de vele gezonde en tevreden klanten zijn die straks bij ons de deur uit stapt.

Neem contact op
Bekijk tarieven
specialisten refleqt clinic haarlem

REFLEQTS SPECIALISTEN

Jessica Penner
Jessica PennerHuidtherapeut
Jessica Penner heeft haar Bachelor Huidtherapie afgerond aan de Hogeschool van Utrecht en is sinds 2018 werkzaam bij REFLEQT
Drs. Franca van der Smit
Drs. Franca van der SmitCosmetisch arts | Orthomoleculair arts
Dokter Franca van der Smit is cosmetisch en orthomoleculair arts en CEO & Founder van REFLEQT. Franca volgde haar studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.
Sophie Schaufeli - Thissen
Sophie Schaufeli - ThissenMake-up Artist | Doktersassistente
Sophie volgde de particuliere Visagie opleiding aan de “Make up school van Mieke Petiet” te Amsterdam. Sinds 2018 is zij werkzaam bij REFLEQT
Marie-Thérèse Penders
Marie-Thérèse PendersRenew therapeut
Marie-Thérèse is gespecialiseerd in Renew therapie. Deze therapie is gebaseerd op principes van de Oosterse geneeskunde. Marie werkt sinds 2018 bij REFLEQT.

REFLEQT GAAT VOOR 100% TEVREDENHEID


“Heel blij en tevreden over de botox/filler behandeling bij Refleqt Clinic. Ik zie iedere ochtend een glimlach in de spiegel, hoe mooi kan je dag beginnen: Dank je wel Refleqt Clinic”

– Marianne


“Super lieve en deskundige meiden bij Refleqt! Luisteren naar je en nemen goed de tijd om alles met je door te nemen. Het voelde gelijk vertrouwd en zou niet meer snel naar een andere kliniek gaan”

– Nikki

Neem contact op
Bekijk tarieven
afspraak maken refleqt clinic haarlem

ZET NU DE EERSTE STAP

Bij een REFLEQT intake van 30 minuten brengen we in kaart wat er op het gebied van gezondheid en schoonheid nodig is om jouw volle potentie naar boven te halen!

Zet nu de eerste stap en kom op ons gratis inloopspreekuur op vrijdag van 10:00 – 17:00 uur. Een van onze specialisten neemt graag de tijd voor je.

Neem direct contact op