REFLEQT IS DÉ MEDISCHE ANTI-AGING KLINIEK DIE ZOWEL BEHANDELINGEN VOOR UITERLIJKE SCHOONHEID (COSMETISCHE GENEESKUNDE) EN INNERLIJKE GEZONDHEID (ORTHOMOLECULAIRE GENEESKUNDE) BIEDT. 

Deze twee gebieden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze slogan is dan ook niet voor niets: VOEL JE GOED, ZIE ER BETER UIT!

Omdat onze kliniek in Haarlem als één van de weinigen in Nederland behandelingen voor beide gebieden met elkaar combineert, geniet onze clientèle van mooiere en langdurigere resultaten. Ook jij kunt één van de vele gezonde en tevreden klanten zijn die straks bij ons de deur uit stapt.

Neem contact op
Bekijk tarieven

REFLEQTS SPECIALISTEN

Drs. Franca van der Smit
Drs. Franca van der SmitCEO | Founder | Cosmetisch arts KNMG | Orthomoleculair arts
Drs. Tuna Demir
Drs. Tuna DemirCosmetisch arts
Jessica Penner
Jessica PennerHuidtherapeut
Sophie Schaufeli - Thissen
Sophie Schaufeli - ThissenMake-up Artist | Doktersassistente
Marie-Thérèse Penders
Marie-Thérèse PendersRenew Therapeut
Dorte Kramers
Dorte KramersOrthomoleculair therapeut

REFLEQT GAAT VOOR 100% TEVREDENHEID


“Heel blij en tevreden over de botox/filler behandeling bij Refleqt Clinic. Ik zie iedere ochtend een glimlach in de spiegel, hoe mooi kan je dag beginnen: Dank je wel Refleqt Clinic”

– Marianne


“Super lieve en deskundige meiden bij Refleqt! Luisteren naar je en nemen goed de tijd om alles met je door te nemen. Het voelde gelijk vertrouwd en zou niet meer snel naar een andere kliniek gaan”

– Nikki

Neem contact op
Bekijk tarieven
afspraak maken refleqt clinic haarlem

ZET NU DE EERSTE STAP

Bij een REFLEQT intake van 30 minuten brengen we in kaart wat er op het gebied van gezondheid en schoonheid nodig is om jouw volle potentie naar boven te halen!

Een REFLEQT intake is bovendien gratis en vrijblijvend.

Neem contact op
Bekijk tarieven

Neem direct contact op