REFLEQT IS DÉ MEDISCHE ANTI-AGING KLINIEK DIE ZOWEL BEHANDELINGEN VOOR UITERLIJKE SCHOONHEID (COSMETISCHE GENEESKUNDE) EN INNERLIJKE GEZONDHEID (ORTHOMOLECULAIRE GENEESKUNDE) BIEDT.

Deze twee gebieden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze slogan is dan ook niet voor niets: VOEL JE GOED, ZIE ER BETER UIT!

Omdat onze kliniek in Haarlem als één van de weinigen in Nederland behandelingen voor beide gebieden met elkaar combineert, geniet onze clientèle van mooiere en langdurigere resultaten. Ook jij kunt één van de vele gezonde en tevreden klanten zijn die straks bij ons de deur uit stapt.

Voor de disciplines injectables en huidtherapie zijn wij een samenwerking aangegaan met DermaClinic.

Het gezondheidsdeel, de orthomoleculaire geneeskunde, blijft bij REFLEQT.

Neem contact op
Bekijk tarieven
franca van der smit orthomoleculair arts refleqt clinic haarlem

REFLEQTS SPECIALISTEN

Drs. Franca van der Smit
Drs. Franca van der SmitCEO | Founder | Cosmetisch arts KNMG |
Orthomoleculair arts

Heel blij en tevreden over de botox/filler behandeling bij RREFLEQT Clinic.
Had altijd een boze en vermoeide gezichtsuitdrukking, mede door flink wat kilo’s afvallen. In overleg met de cosmetisch arts, besloten aantal behandelingen(frons, kin, neus-lipplooi, jukbeenderen) uit te voeren, best spannend maar resultaat is echt mooi, vooral heel subtiel gedaan. Ik zie iedere ochtend een glimlach in de spiegel, hoe mooi kan je dag beginnen. Dankjewel REFLEQT Clinic!

Marianne
Je wordt vriendelijk ontvangen in een mooie , professionele en schone kliniek. De specialisten zijn heel deskundig en luisteren goed naar je wensen. De arts gaf mij advies in een behandeling waar ik zelf in 1e instantie niet over dacht, maar met een resultaat waar ik uiterst tevreden over ben. Een volgende afspraak staat al gepland:)
Yvette
Neem contact op
Bekijk tarieven
afspraak maken refleqt clinic haarlem

ZET NU DE EERSTE STAP

Boek een vrijblijvende intake in voor injectables en/of huidtherapie via DermaClinic:

085-1122004 of secretariaat@dermaclinic.nl

Neem voor een orthomoleculair consult en/of detox behandelingen hieronder contact op, bekijk de tarieven of maak hier gelijk een afspraak.

Neem contact op
Bekijk tarieven