Peeling refleqt clinic haarlem

EEN EGALE, RUSTIGE HUID ZONDER PIGMENTVLEKKEN?

GA VOOR EEN PROFESSIONELE PEELING.

Niet tevreden over de conditie van je huid? Heb je last van vergrote poriën, littekens, pigmentvlekken in het gezicht of heb je een verouderde of grauwe huid?

Een professionele huid peeling verwijdert het bovenste huidlaagje met dode huidcellen. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor bindweefselverjonging optreedt. Dit resultaat is een nieuwe, jonge huid.

Een peeling dient altijd zorgvuldig en met een veilig peelingmiddel te worden aangebracht. Daarom werken we in onze kliniek in Haarlem uitsluitend met het merk Dermaceutic. Dit merk heeft een uitgebreide lijn met medische peelings die aan de hoogste veiligheidseisen voldoet. Onze professionele huidtherapeut adviseert je tijdens de intake graag over welke peeling bij jouw wensen en huidtype past.

Voor de disciplines injectables en huidtherapie zijn wij een samenwerking aangegaan met DermaClinic. Wil je hiervoor een behandeling of consult inboeken neem dan contact op via:

085-1122004 of secretariaat@dermaclinic.nl

SNEL GEHOLPEN, SNEL RESULTAAT

Chemische peelings zijn er in verschillende soorten. Peelings werken intensiever dan de welbekende microdermabrasie behandeling. De meest bekende soorten zijn een TCA peeling, fruitzuurpeeling, glycolzuur peeling en een salicylzuur peeling. De huid peeling die het beste bij jou past wordt tijdens de intake besproken.

De huid wordt eerst grondig gereinigd. Vervolgens brengt de huidtherapeut zorgvuldig de gekozen peeling aan op de huid. Na enkele minuten wordt de vloeistof verwijderd. Tot slot wordt er een nabehandelingscreme en zonnebrandcreme aangebracht om de huid goed te verzorgen en beschermen. De behandeling duurt in totaal ongeveer twintig minuten.

Afhankelijk van de soort peeling kan er roodheid, zwelling en verschilfering optreden. Enkele dagen na de eerste behandeling zien de meeste mensen al dat de huid er stralender uitziet en beter aanvoelt. We adviseren je de behandeling een aantal keer te herhalen voor het beste resultaat. Bij REFLEQT CLINIC kun je op korte termijn terecht. Wacht dus niet langer, en neem contact op voor een intake.

pigmentvlekken behandeling refleqt clinic haarlem

REFLEQT GAAT VOOR 100% TEVREDENHEID

Super, een peeling bij REFLEQT is echt een aanrader 😍😍😍

Nikki

Super fijne behandelingen gehad bij Jessica. Mijn huid ziet er weer mooi uit en de de pigmentvlekken zijn ook een stuk minder donker. Heel blij mee!

Marie-Flore

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is het verschil tussen microdermabrasie en een chemische peeling?

Beide methoden zorgen voor het verwijderen van dode huidcellen. Een chemische peeling zorgt ervoor dat dode huidcellen worden losgeweekt. Bij microdermabrasie wordt de bovenste huidlaag eraf geschuurd doormiddel van krisstallen. Dit lijkt op een intensieve scrub. Microdermabrasie komt echter niet verder dan enkel de bovenste huidlaag in tegenstelling tot een peeling die dieper in de huidlagen dringt.

Hoeveel peelings heb ik nodig voor een goed resultaat?

Dit is afhankelijk van het soort peeling en de wensen die je zelf hebt. We adviseren gemiddeld drie tot vijf peelings voor een optimaal resultaat.

Zie ik er nog toonbaar uit na een peeling?

Dat verschilt per peeling. Sommige peelings werken heel oppervlakkig. Bij deze peelings kan er enige zwelling of roodheid optreden. Dit kun je goed wegwerken met camouflage. Een sterke peeling, zoals TCA, kan erg heftig zijn voor je huid. Het kan zijn dat je hele gezicht na een aantal dagen gaat vervellen. Je wordt hier tijdens de intake uitgebreid over geïnformeerd.

Wat kost een peeling-behandeling?

De kosten van een peeling behandeling hangen af van het type peeling. Tijdens de intake bespreken we de aanpak en de bijbehorende kosten. Voor een algemene indruk van de kosten verwijzen we je door naar de pagina met Tarieven.

Doet een peeling pijn?

Dit is per soort peeling verschillend. Iedere peeling werkt namelijk op een ander huidniveau. De mildste peeling is vrijwel pijnloos. Daarentegen is de sterkste peeling redelijk pijnlijk. Deze peeling werkt diep in de huid en kan erg branden. Dit gevoel is van korte duur. Er kan ook gekozen worden voor een peeling met phenol, dit stofje in de peeling geeft een lichte verdoving tijdens de behandeling. Je wordt hier tijdens de intake uitgebreid over geïnformeerd.

Zijn er dingen die ik niet mag doen voor of na een peeling?

Afhankelijk van het soort peeling adviseren we je vaak om uit de zon te blijven of met een hoge factor te smeren. Daarnaast is het beter om de eerste drie dagen na de behandeling de sauna even te vermijden.

Heb je zelf een andere vraag? Stel je vraag dan via ons contactformulier.

STEL JE VRAAG OF MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

REFLEQT helpt jou op het gebied van innerlijke gezondheid en uiterlijke schoonheid. Maak direct een afspraak en vertel ons wat jouw wensen zijn. Of stel je vraag. Eén van onze specialisten neemt binnen één werkdag contact met je op. We nemen graag de tijd voor je en het contact is altijd vrijblijvend.