REFLEQT 2018-07-04T14:02:22+00:00

REFLEQT CLINIC OPENDE HAAR DEUREN IN FEBRUARI 2017.

REFLEQT is de enige anti-aging kliniek in Nederland die zowel behandelingen  voor uiterlijke schoonheid en innerlijke gezondheid biedt. Deze 2 zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Doordat wij beiden gebieden kunnen combineren zien wij mooiere, langdurigere resultaten en daarmee meer gezonde en tevreden klanten.

specialisten refleqt clinic haarlem

REFLEQTS SPECIALISTEN

Jessica Penner
Jessica PennerHuidtherapeut
Jessica Penner heeft haar Bachelor Huidtherapie afgerond aan de Hogeschool van Utrecht en is sinds 2018 werkzaam bij REFLEQT
Drs. Franca van der Smit
Drs. Franca van der SmitCosmetisch arts | Orthomoleculair arts
Dokter Franca van der Smit is cosmetisch en orthomoleculair arts en CEO & Founder van REFLEQT. Franca volgde haar studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.
Sophie Schaufeli - Thissen
Sophie Schaufeli - ThissenMake-up Artist
Sophie volgde de particuliere Visagie opleiding aan de “Make up school van Mieke Petiet” te Amsterdam. Sinds 2018 is zij werkzaam bij REFLEQT
afspraak maken refleqt clinic haarlem

ZET NU DE EERSTE STAP

Bij een REFLEQT intake van 30 minuten brengen we in kaart wat er op het gebied van gezondheid en schoonheid nodig is om jouw volle potentie naar boven te halen!

Zet nu de eerste stap en kom op ons gratis inloopspreekuur op vrijdag van 10:00 – 17:30 uur. Een van onze specialisten neemt graag de tijd voor je.

Aanmelden mag natuurlijk ook via het contactformulier

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl