rimpels bovenlip refleqt clinic

RIMPELS BOVENLIP | ROKERSLIJNTJES

Rimpels bovenlip zijn verticale rimpels aan de bovenkant van de lippen. Ze zijn een grote ergernis voor veel mensen. Te veel zon, roken, erfelijkheid, veroudering en hormoon afwijkingen zorgen ervoor dat deze rimpels sneller zichtbaar zijn op de bovenlip en rondom de mond. Deze rimpels laten het gezicht er ouder uitzien.

RIMPELS BOVENLIP | ROKERSLIJNTJES BEHANDELING

De fijne lijntjes op de bovenlip zijn uitstekend behandelbaar met een filler. Na een verdovende crème of een verdoving met injecties (tandarts verdoving) wordt een kleine hoeveelheid filler geplaatst in het gebied rondom de mond. Hiermee wordt de huid verstevigd en komt deze in zijn oude conditie terug. Indien er tevens lijntjes zichtbaar zijn worden deze stuk voor stuk geïnjecteerd met een filler. Voor deze behandeling wordt gekozen voor de dunste filler, Juvederm volbella of Juvederm 2, zodat er geen ‘duck-face’ ontstaat. Het resultaat is direct zichtbaar en wordt over de tijd mooier. Na 2 weken vindt de controle plaats.

Indien er sprake is van huidvergroving en/of de lijntjes zijn niet al te diep, dan kan een peeling ook verzachting geven.

Een combinatie van een filler en peeling kan soms nodig zijn.

Wil je weten welke behandeling het meest geschikt is? Maak dan nu een afspraak.

lippen opvullen refleqt clinic