kraaienpootjes refleqt clinic

RIMPELS

Rimpels zijn storende, diepe lijnen in het gezicht. De lijnen die kraaienpootjes veroorzaken en rimpels in het voorhoofd en frons, worden als meest storend ervaren. Door ouderdom, roken, verkeerde huidverzorging en stress zijn lijnen sneller zichtbaar. Een behandeling met fillers of Botox worden rimpels verminderd of zelf helemaal verwijderd.

RIMPELS BEHANDELING

Door de huid van binnenuit meer volume te geven, worden lijnen in het gezicht opgevuld en zijn rimpels minder zichtbaar. Een kleine hoeveelheid fillers of Botox wordt onder het huidoppervlak geplaatst en zorgt meteen voor een zachtere en minder vermoeide uitstraling. De behandeling is van korte duur, is vrijwel pijnloos en geeft nauwelijks zwelling. Voor een langdurig effect is een herhaalbehandeling wenselijk.

Wij raden aan, gezien schoonheid een resultaat is van gezondheid, ook een orthomoleculair consult te boeken. We kijken dan naar specifieke processen in het lichaam, die rimpels veroorzaken. Denk aan verzuring en oxidatieve stress. Door het toepassen van een gezondheidsplan heb je een langer plezier van de gezichtsbehandelingen en voel je je ook beter en mooier.

acne refleqt clinic refleqt clinic