SOPHIE SCHAUFELI – THISSEN

Sophie Schaufeli-Thissen heeft van jongs af aan affiniteit met make-up gehad. In 2010 echter wilde zij zich meer verdiepen en professionaliseren  in make-up en de technieken daarvan. Sophie volgde daarom de particuliere Visagie opleiding aan de “Make up school van Mieke Petiet” te Amsterdam. Daar heeft ze verschillende technieken uit alle tijden/stijlen geleerd en uiteindelijk succesvol haar diploma behaald. In 2012 werden haar interesses nog groter en wilde ze meer kennis op doen. Ze is toen de opleiding tot schoonheidsspecialiste gaan volgen aan het “schoonheids instituut IMKO”  te Amsterdam.

“Mijn passie is bezig zijn met uiterlijke verzorging, mensen het wauw effect geven”

Binnen REFLEQT werken we alleen met de beste materialen dus ook make-up, daarom hebben wij gekozen voor het merk Jane Iredale.

De producten van Jane Iredale zijn bijzonder dankzij de samenstelling. Mineralen ingrediënten van de hoogste kwaliteit die jouw huid verzorgen en beschermen. Je krijgt de mooiste resultaten dankzij de meest pure ingrediënten.

De mineralen make-up is makkelijk aan te brengen, het geeft een mooie dekking en heeft een fijne textuur zodat jij elke dag straalt!

Sophie is blij deel uit te maken van REFLEQT.

Sophie-schaufeli-thissen refleqt clinic haarlem make-up artist