SPANNINGSHOOFDPIJN | MIGRAINE refleqt clinic haarlem

SPANNINGSHOOFDPIJN | MIGRAINE

Het hebben van veel en intense hoofdpijn is een veelgehoorde klacht. Vaak duidt dit op spanningshoofdpijn, maar soms wordt de diagnose migraine geconstateerd. Spieren in het gezicht en rond het hoofd trekken samen, meestal onwillekeurig, en geven vervelende pijnsignalen af. Botox geeft uitkomst in de behandeling tegen hoofdpijn.

 Ook kan hoofdpijn komen door bepaalde lichamelijke verstoringen en of voedselintoleranties. In dit geval is het aan te raden om voor een gezondheidsplan te kiezen.

Tijdens een intake kan de arts met u doornemen wat er voor u nodig is!

SPANNINGSHOOFDPIJN | MIGRAINE BEHANDELING

Botox is een middel wat spieren ontspant  en verzacht. Door de spieren in het aangezicht te behandelen met een kleine hoeveelheid Botox verdwijnt de hoofdpijn vrijwel meteen. De spieren kunnen zich tijdelijk niet meer aanspannen en geven geen pijnsignalen meer af. Spieren in het voorhoofd, bij de slapen, achterhoofd en nek kunnen behandeld worden.

In sommige gevallen is de hoofdpijn en/of migraine nog niet voor 100 % opgelost. Dit is een teken dat een orthomoleculaire behandeling nodig is. Met een intolerantie bloedtest testen welke voedingsmiddelen wel en niet geschikt zijn voor jou. Wanneer deze vermeden worden verdwijnen de klachten geheel.

SPANNINGSHOOFDPIJN | MIGRAINE refleqt clinic haarlem