In de loop der tijd vermindert het volume in de lippen. Niet gek dus dat goed gevormde lippen een jeugdige uitstraling geven. Maar voor wie het opvullen van de lippen erg spannend vindt, of voor diegenen die eigenlijk al volume hebben, maar graag meer definitie willen, is het opvullen van de liplijn een uitkomst. De liplijn (ook wel whiteroll genoemd) is het randje dat de scheiding aangeeft tussen het lippenrood en de gezichtshuid. Door dit op te vullen krijg je een betere definitie en lijken je lippen voller. Bovendien is lippenstift eenvoudiger aan te brengen en blijft deze langer zitten, omdat het minder snel uitloopt.

Subtiele start

Veel van onze klanten die lipfillers overwegen, starten met een whiteroll behandeling. Daarna kan je namelijk altijd nog bepalen of je er wat volume bij wilt met een reguliere lipfiller behandeling. Maar vaak merken wij dat een groot deel van onze klanten dat niet nodig vindt, omdat ze verbaasd zijn over het mooie effect van een white roll behandeling. En naast een mooi vol effect, worden de lippen ook goed gehydrateerd voor een verzorgde naturel uitstraling.

Zomerverzorging

Om je lippen ook mooi te houden in de volle zomerzon, adviseren wij LipDrink van Jane Iredale. Deze lippenbalsem geeft jouw lippen intense hydratatie en beschermt tegen de zon. Je kan kiezen uit verschillende zachte kleuren en (tip!) hij doet het ook mooi glossy op je wangen na een dagje strand.

Pijnloze behandeling

Voor de behandeling gebruiken we soms verdovende crème die vooraf op de huid wordt aangebracht, maar meestal is dit niet nodig. Door een goede techniek is de behandeling in de meeste gevallen pijnloos. Dus overweeg je lipfillers, neem contact met ons op en wij adviseren je graag over wat het beste bij jou past!