Eindelijk, het is lente! Een toptijd voor jouw huid, want binnenkort kan de verwarming weer uit en is je huid beter in balans. Geen grote temperatuurverschillen meer en ook de vochtbalans in huis herstelt zich, omdat er niet meer wordt gestookt.

Om jezelf tegen de kou en een droge huid te beschermen, heb je waarschijnlijk vaker met vette crèmes gesmeerd. Dat beschermt je huid in de winter, maar zorgt ook voor een huid die minder ademt. Hierdoor raken poriën sneller verstopt en krijgt je huid een grauwe look. Tijd dus voor een opfrisbeurt, zodat jouw huid alles kan opnemen wat de lente te bieden heeft!

Kies voor een peeling om fris en fruitig het nieuwe seizoen in te gaan. Wij werken in onze kliniek uitsluitend met het merk Dermaceutic. Dit merk heeft een uitgebreide lijn met medische peelings die aan de hoogste eisen voldoen. Onze professionele huidtherapeut adviseert je graag over welke peeling past bij jouw wensen en huidtype. Tip: onderhoud je peelings ook in de zomer. Kies dan voor een zachte glow peeling. Deze peeling is minder intens voor je huid en doet het prima bij zonnig weer.

Wij adviseren en helpen je graag in onze kliniek in Haarlem!