Verjonging van handen, decolleté en hals? De oplossing!

Dat we ons gezicht kunnen verjongen en verbeteren is meestal bekend maar onze werkelijke leeftijd kan verraden worden door onze handen, decolleté en hals. Eigenlijk mogen we deze gebieden dus niet overslaan…

De huidconditie van onze handen, decolleté en hals is vaak droog, slap en zwak. Crèmes kunnen oppervlakkig hydrateren, maar werken niet in de diepte. Juvederm Volite doet dit wel en is dus de oplossing!

Juvederm Volite is speciaal ontwikkelend voor de handen, decolleté en de hals. Volite is een skinbooster en bevat hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Hyaluronzuur heeft een sterk waterbindend vermogen. Het zal dus, wanneer het via kleine prikjes in de huid is geïnjecteerd, vocht aan trekken. Naast de verbeterde hydratatie zal de opperhuid ook dikker en steviger worden omdat de collageen aanmaak toeneemt. De huidkwaliteit zal hierdoor aanzienlijk verbeteren. De huid voelt zachter, gladder en oogt jeugdiger.

Overigens ziet u gelijk resultaat en is de behandeling veilig. Wel zo fijn om te weten!

Wilt u meer weten? Stuur ons een bericht en/of wacht onze volgende blog af waarbij we voor en na foto’s zullen laten zien van de resultaten van deze behandeling.