Peelings zijn een van de populairste behandelingen in onze kliniek voor huidverjonging. Veel mensen denken dat het goed is om in de zomer even te stoppen met deze behandelingen. Dat is deels waar, want een peeling is effectief, maar ook intensief voor de huid. Dan is de zon niet je vriend in de periode van herstel. Aan de andere kant is het goed onderhouden ook erg belangrijk, anders start je in de herfst eigenlijk weer bij het begin. En dat is zonde, want ook in de zomer is het belangrijk en goed mogelijk om je huid te onderhouden.

Jij ook een glow peeling?

Dat kan met een speciale glow peeling. Deze peeling is minder intensief voor de huid, maar zorgt wel voor intensieve verzorging van jouw prachtige zomerhuid. De peeling geeft de huid een boost, egaliseert, verkleint poriën en zorgt voor een mooie egale teint. Kortom een milde zomerse opfrisser, die ervoor zorgt dat jij het peeling-effect behoudt. Wij adviseren en helpen je graag in onze kliniek in Haarlem.

Reviews

Sanne: “Zeer secuur en professioneel. Ik ben er meerdere keren geweest voor verschillende behandelingen en heb naast de peelings ook orthomoleculair advies en een behandelplan ontvangen voor de ondersteuning van mijn huid en lichaam. Ik heb gemerkt dat vooral de combinatie erg prettig voor mij werkt en met goede resultaten.”

Nikki Krant: “Super lieve en deskundige meiden bij Refleqt! Luisteren naar je en nemen goed de tijd om alles met je door te nemen. Het voelde gelijk vertrouwd en zou niet meer snel naar een andere kliniek gaan.”

Deze en meer reviews vind je hier, hier en daar.