afvallen en overgewicht refleqt clinic

AFVALLEN | OVERGEWICHT

Overgewicht komt steeds meer voor. Overgewicht of obesitas ontstaat wanneer er meer energie via voeding binnenkomt dan er wordt verbruikt. Een BMI (Body-Mass Index) tussen de 18,5 en de 25 is een gezond gewicht. Tussen de 25-30 is er sprake van overgewicht en boven de 30 is er sprake van obesitas. Ook een taille omtrek van meer dan 80 cm wordt gezien als risico-factor op diabetes en hart & vaatzieken.

Maar ook problemen met de stofwisseling, medicijngebruik en erfelijke ballast kan ervoor zorgen dat er overgewicht ontstaat.

Een gezond lichaam is een slank lichaam! 

AFVALLEN | OVERGEWICHT BEHANDELING

Voor een juiste behandeling moet er onderzocht worden welke ziekte of stoornis het overgewicht veroorzaakt. Dit doen we middels een persoonlijk gezondheidsplan opgesteld door de orthomoleculair arts.

Kies voor een blijvende oplossing door te focussen op een gezond lichaam. Snel afvallen kan, zonder calorieën te tellen en zonder jojo effect!

Blijvend 15 kilo verliezen in 6 maanden is de regel en geen uitzondering met ons gezondheidsplan. Doordat we de oorzaak aanpakken van het overgewicht, is het resultaat blijvend en makkelijk vol te houden. Stop dus met diëten maar kies voor een gezond lichaam!