OVER MIJ

Drs. Franca van der Smit
Drs. Franca van der SmitCEO | Founder | Cosmetisch arts KNMG | Orthomoleculair arts

Franca is gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en
erkend lid van de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG) en erkend lid van de Artsen Vereniging Integrale Geneeskunde (AVIG)

BIG registratie nummer: 49914887401

Dokter Franca van der Smit is orthomoleculair arts, cosmetisch arts KNMG en oprichter van REFLEQT clinic in Haarlem. Franca volgde haar studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Binnen deze studie heeft ze extra aandacht besteed aan de dermatologie en plastische chirurgie. Direct na haar afstuderen heeft ze zich gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. Daardoor heeft ze al 10 jaar ervaring met cosmetische behandelingen zoals botox, hyaluronzuur, peelings en lasers. Franca heeft geruime tijd bij de Velthuis Kliniek gewerkt. In 2015 heeft ze ook de opleiding orthomoleculaire geneeskunde voltooid. Deze studie vult haar cosmetische studie mooi aan. Immers: Hoe optimaler een lichaam gevoed is, des te gezonder het is en des te langer het haar schoonheid kan vasthouden.

In 2017 opende Franca met succes haar eigen anti-aging kliniek in Haarlem. Franca is tevens bestuurder (penningmeester) van de NVCG geweest van 2020 tot en met 2021.

Vanaf augustus 2021 focust Franca zich 100% op de orthomoleculaire geneeskunde en houdt zij alleen nog orthomoleculair spreekuur. 

Dokter Franca van der Smit helpt haar cliënten graag bij het bevorderen van hun gezondheid. Wanneer je gezond bent kun je het maximale uit het leven halen!

Sinds 1 december 2021 is er tevens een een online gezondheidsprogramma beschikbaar gemaakt door dokter Franca. Wil je zelf alvast in je eigen tijd aan de slag met je gezondheid kijk dan snel hier: www.refleqt.com

‘Mijn doel is bereikt als jij je weer goed voelt en blij bent met jezelf!’

Drs Franca van der Smit

Aanbevelingen

Maart jl was mijn eerste bezoek aan Refleqtclinic. Ik had veel klachten en het voelde allemaal een beetje uitzichtloos. De komst van ons eerste kleinkind maakte dat ik aan mijn gezondheid wilde werken. Na een scan en een fijn en goed gesprek ging ik naar huis met een duidelijk plan van aanpak en een aantal supplementen. Na een bloedtest op eventuele intolerantie wat betreft voeding kreeg ik een behandelplan. Al snel trad er een significante verbetering in, meer dan ik had durven hopen. Ik slaap weer, heb rustige darmen en meer energie. De eerste fase van de behandeling zit er bijna op en ik ben benieuwd hoe het verder gaat. Ik voel me goed begeleid en zie de toekomst positief tegemoet!

Marianne
Franca heeft me erg geholpen met haar advies en onderzoek. Ben er o.a. achter gekomen dat ik een intolerantie heb voor koemelk en ei. Erg handig om te weten wat je het best wel of niet kunt eten. Daarnaast is het ook fijn om eens in de zoveel keer een health check te doen door middel van een scan en/of bloedtest. Meten is weten.
Yvette

ZET NU DE EERSTE STAP

Neem voor een orthomoleculair consult en/of detox behandelingen hieronder contact op, bekijk de tarieven of maak hier gelijk een afspraak.