migraine en hoofdpijn refleqt clinic

MIGRAINE | HOOFDPIJN

Migraine of langdurige hoofdpijn is erg vervelend en blokkeert in veel gevallen de dagelijkse werkzaamheden. Er zijn globaal twee soorten hoofdpijn: Spanningshoofdpijn is een veelvoorkomende vorm van hoofdpijn. Dit type wordt verergerd door spanning en stress. Migraine kenmerkt zich door herhaalde aanvallen met extreme hoofdpijn die vaak gepaard gaat met overgeven en een overgevoeligheid voor licht en geluid.

MIGRAINE | HOOFDPIJN BEHANDELING

Binnen een orthomoleculair consult wordt opgespoord wat de oorzaak is van jouw hoofdpijn klachten. De focus binnen dit plan zal liggen op stress vermindering. Stress in de zin van lichamelijke en psychische stress. Soms kunnen voedselintoleranties zorgen voor stress in het lichaam met als gevolg migraine. Bij verdenking hierop wordt tijdens het plan aangereden deze voedselintoleranties te testen.

Bedenk ook dat overmatige spierspanning van de frons kan lijden tot migraine en hoofdpijnen. Een behandeling met botox bij een van onze cosmetische artsen kan daarom in sommige gevallen ook zinnig zijn. Door de behandeling met botox kan spier zich ontspannen zodat de hoofdpijn verdwijnt.

migraine en hoofdpijn refleqt clinic